Tündéri fotók! – Két éves lett Ördög Nóra kislánya

A sztáranyuka boldogan ünnepel

2015/05/06

Ma lett két éves Ördög Nóra kislánya, Mici, és ebből az alkalomból különleges képgalériát osztott meg a sztáranyuka. A TV2 népszerű műsorvezetője boldogabb nem is lehetne!

Két éve lettünk család. – Mici ma két éves. – Boldog születésnapot, édes kislányom!” – írja oldalán Nánási Pál. Ennek a néhány szónak különösen nagy jelentősége van a házaspár számára.

Ördög Nóra és fotós férje néhány éve nem is gondolta volna, hogy sok nehézségen kell keresztülmenniük ahhoz, hogy gyermekük legyen. Nórit mindig nagyon megviselte, amikor a lapok az taglalták, hogy vajon mikor lesz állapotos, hiszen senki sem tudhatta, mennyit kellett küzdeniük ahhoz, hogy megtörténjen a csoda. Amikor már majdnem lemondtak róla, épp egy utazás közben, a párizsi repülőtéren Nóri csinált egy tesztet, és kiderült: mégis megadatik számukra az, amire annyira vágytak. Sosem csináltak titkot abból, hogy Mici lombikprogram segítségével fogant, mert Nóra úgy érezte: ha ezt felvállalja, sok nőnek tud erőt adni.

ordognoraesnanasipal
A házaspár élete kiteljesedett, amikor megszületett kislányuk

A műsorvezető blogján nyomon lehet követni, hogy – éppúgy, ahogy minden anyukánál – Nóriéknál is sok kétségbeesett pillanat és átvirrasztott éjszaka kellett ahhoz, hogy belerázódjanak az új élethelyzetbe. Azonban minden percért hálásak a sorsnak, hiszen Micivel végre családdá válthattak! A tündéri kislány – a képek tanúsága szerint – valóban bearanyozza a házaspár mindennapjait!

A Miciről készült gyönyörű képekért kattints IDE!

Hozzászólások