Tündéri! Mila Kunis és Ashton Kutcher kislányukkal – fotókkal

Csodás családi pillanatokat osztottak meg

2015/01/09

Mila Kunis és Ashton Kutcher színészpáros nem is lehetne boldogabb, hiszen ősszel született meg kislányuk és mint a magukról posztolt fotók is bizonyítják, rendkívül nagy a szerelem és a harmónia. Most te is bekukkanthatsz a sztárpár életébe.

A mindig természetes és vidám házaspár – rendszerint teljesen retusálatlan – fotókat közöl magáról, ahol öngfeledten nevetnek vagy épp egy focimeccsen szurkolnak. Természetesen közös fotóikról kislányuk, Wyatt sem hiányozhat, akit vagy épp cuki macifüles sapkába öltöztetnek, vagy az egész család malacka jelmezbe bújik.

mila

ashton

Az emberek korábban azon töprengtek, hogy miért kapott a kislány ilyen érdekes nevet, amire Ashton a tőle megszokott módon így nyilatkozott:

„Volt egy másik nevünk. Ám miután terhesek lettünk, úgy tűnt, nem illik a név energiája ahhoz, amit mi érzünk” – kezdte a 36 éves Asher. Végül egy kosármeccsen jött az ötlet: „Azt mondtam, hogy van egy nagyon buta ötletem. Mit szólnál a Wyatthez? Erre ő rábólintott.” Előrelátó és gondoskodó apukához illően Ashton azonnal levédette kislánya nevét:„Nem akartam egy pornóoldalt a lányom nevével! Ez teljesen elfogadhatatlan számomra és soha nem is fog megtörténni!”

nrm_1420796313-screen_shot_2015-01-09_at_093529

Hozzászólások