Turné közben dobta ki egyik tagját a magyar zenekar

A zenekar nem kíván a jövőben együttműködni Felföldi Zsolttal

2018/08/03

Ahogyan már idén többször is beszámoltunk róla, a Dirty Slippers az elmúlt időszakban sikert, sikerre halmoz. Most azonban váratlan fordulat következett be a magyar zenekar életében.

 
A legtöbbet turnézó magyar zenekarok között jelenleg is járják a Kárpát-medencét a Kitűzöm a zászlót című vadiúj, tíz számos nagylemezükkel. Azonban arra senki nem gondolt volna, hogy a zenekar tagjai és Felföldi Zsolt billentyűs között négy év közös zenélés után hirtelen megromoljon a viszony. A zenekar a hozzánk eljuttatott közleményében kiderül, a zenekar négy tagja nem kíván többet egy színpadra állni a zongoristával.
 
Ez a döntés egy turné közepén nagyon nehéz lehet, éppen ezért rendhagyó módon az okokról kérdeztük a zenekar tagjait:
 
Lobó-Szalóky Lázár: – Nagyon fájó döntést kellett meghozzunk. A zenekar sok évnyi kemény munka árán jutott el ide, s mi négyen szeretnénk feljebb és feljebb jutni a képzeletbeli ranglétrán, ehhez pedig sajnos nem férnek bele olyan gyermeteg dolgok, amelyekkel Zsolti nap, mint nap szembesített minket. Május óta több alkalommal is komolyan elbeszélgettünk vele a hozzállásáról és azokról a hibákról, amelyeket vagy direkt vagy indirekt módon vétett. Miután több hónap alatt semmi nem változott, sőt, hétről-hétre újabb csalódásokat okozott, annak ellenére, hogy segítettük mindenben és támogattuk. Kénytelen voltam engedni a zenekari tagok nyomásának, s elfogadtam, az a legjobb, ha elválnak vele útjaink. Minden interjúban hangsúlyozom, ezt a zenekart a közönség, a szervezők és a média munkatársai segítik hosszú évek óta, hálával tartozunk Nekik szeretetükért, ezt nem kockáztatjuk senki kedvéért. Ettől függetlenül minden jót kívánok Neki teljes szívemből!
vilagsztar-producerrel-dolgozik-szololemezen-lobo-szaloky-lazar-12010810
 
Vanyó Szilárd: – Részemről is csalódás Zsolti, 20 éve vagyunk barátok több zenei projektben dolgoztunk együtt, 2 éve zenélek vele a Dirty Slippers-ben és érthetetlen számomra, hogy csak a sikert szakitaná a zenekarbol a kemény munkát félre téve!
Sok sikert neki továbbiakban!
 
Perlaki Bence: – Nekem nem volt problémám a zongoristánkkal a munka elején. Lehozta amit kell, de már akkor éreztem, hogy egy idő után ha profibb hozzáállást igényel a produkció, ő akkor már kevés lesz. Nehéz beismerni de eljött ez a pillanat. Mind zeneileg mind pedig emberileg nem hozta a zenekar által elvárt szintet. Jelenleg fordulópont előtt áll a zenekar, lépkedünk fel a siker lépcsőin, nem engedhetjük meg, hogy egy ember ezt az egész munkát tönkre tegye, senki sem ezért rakott bele ennyi energiát. Nincs ezzel semmi probléma, viszont így én sem kívánok vele tovább együtt dolgozni.
 
Bodrogközy Rita: – Személy szerint én magam sokat dolgoztam Zsoltival, de egy ideje azt vettem észre, hogy fokozatosan elszállt belőle az a lelkesedés, amivel 4 éve nekivágott ennek a zenekari munkának. Sajnos azt vettük észre, hogy nem mindig tudott alkalmazkodni a zenekar néha sok időt igénybe vevő életviteléhez. Én sajnálom és minden jót kívánok Neki!
Hozzászólások