Tűz az X-Faktor válogatóján

Fábry lángra lobbantotta a színpadot

2014/08/21

Igencsak izgalmasra sikeredett Fábry Pál előadása az X-Faktor válogatón. A férfi ugyanis úgy magát, mint a színpadot is felgyújtotta a show alatt. Szerencsére az ijedtségen kívül komolyabb baj, nem történt, de a mentorokat így is sikerült sokkolni a produkcióval. 

Mint ismeretes már javában zajlanak a válogatások és meghallgatások az idei X-Faktorra ahol nem csak énekes tudásukkal, hanem különleges tehetségükkel is meggyőzhetik a zsűrit a versenyzők.

xfaktor-01

Fábry Pál előadó először énektudásával, majd később show műsorával szerette volna elkápráztatni a zsűrit, ám a káprázat helyett rémület ült ki a zsűri arcára.

A férfinak kötéltáncos az alapszakmája, ám imádja a tüzet. Szerinte nem csak a színe szép, hanem a szerelem jelképe is, így szereti használni azt fellépésein. Eddig egyszer fordult vele elő hasonló, akkor a haja gyulladt ki.

A versenyző szerette volna megismételni  – jól – a versenyszámát, ám utólag arra már nem kapott lehetőséget – érthető okokból.

xfaktor-02

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív felelős szerkesztője elmondta, hogy ők minden felvételen a vezérlőben ülnek, ahonnan figyelemmel kíséri a munkafolyamatokat, így mindent látnak, hogy mi történik a színpadon és azonnal tudnak intézkedni. Elmondása szerint a versenyző bábuval a vállán érkezett a színpadra, először énekelt, majd a jött a kiegészítő show-elem, ami abból állt, hogy a “pisilő” bábuhoz tartozó kehelyben fellobbant lángot próbálta eloltani, ám az oltás helyett még nagyobb tüzet generált.

A helyszínen volt Istenes Bence is – a leendő műsorvezető – aki elmondása szerint kissé megijedt, és felkapott egy poroltót, hogy segítsen, de mire odaért volna, már intézkedtek a szakemberek.

xfaktor-03

Kolosi Péter programigazgató elmondta, hogy az RTL Klub 17 éves történetében még nem találkozott hasonló esettel, ám mivel egy ilyen forgatás során mindenre fel kell készülniük, és tűzrendészek vigyázzák a stáb és a kollégák biztonságát, így azonnal közbe tudtak avatkozni, hogy nagyobb baj ne legyen a stúdióban. A programigazgató a Blikk-nek azt is elmondta: mivel tudták, hogy tüzes elem is szerepel az előadásában, ezért fokozott figyelmet kapott és ezért tudtak gyorsan és hatékonyan lépni.

Az X-Faktor első válogató adását szeptember 6-án láthatják az RTL Klub nézői. (Blikk híre alapján RC News)

Hozzászólások