Tűzvész Afrikában – veszélyben a Celeb vagyok szereplői

Kimentik őket?

2014/10/08

Erdőtűz alakult ki a Celeb vagyok, ment ki innen! dél-afrikai táborának közelében. Bár a celebek élete egyelőre nincs veszélyben, a ma esti adás igen, ugyanis a bátorságpróba forgatását órákkal el kellett halasztani a kialakult helyzet miatt.   

A helyiek előtt nem szokatlan a helyzet, hiszen a perzselő forróságba gyakran alakulnak ki lángok a bozótosban. Az oltást már megkezdték, kitelepítéstől egyelőre nem kell tartania a csapatnak.

„A reggeli órákban észleltük, hogy a Tábor tágabb vonzáskörzetében erdőtűz alakult ki. Ez errefelé igen gyakori, így a helyiek teljesen felkészültek az ilyen helyzetekre. Rendkívül higgadtan és szervezetten kezdték meg a tűz oltását, amely jelenleg is zajlik. Két helikopter és több önkéntes is dolgozik a tűz gócpontjánál. Maga a tábor és a celebek nincsenek veszélyben, azonban folyamatosan figyelemmel kísérjük a széljárást, amely eddig szerencsére kedvezően alakul. Így reméljük nem lesz szükség további intézkedésekre, kitelepítésre. Bár a bátorságpróba forgatása a kialakult helyzet miatt csúszott pár órát, mindent megteszünk azért, hogy ez az esti adást ne befolyásolja” – számolt be a helyszínről Herman Péter, a műsor kreatív producere.

aurelio
Aurelio nem csak bátor, de a lányoknál is nagy sikere van (Fotó: RTL Klub)

Így a második bátorságpróbára induló Bea asszony duplán aggódhat, hogy mi fog vele történni a kihívásokkal teli játékban. Mindenképpen példát vehet azonban Aurelióról, akinek az első adásban kellett kiállnia a próbát. Valószínűleg a nézők nem véletlenül küldték az egykori villalakót a pókok és kígyók közé, ő viszont legyőzte a félelmeit és nyolc csillagot gyűjtött be, ezzel megalapozta a bőséges vacsorát.

Nem csak a bátorságát bizonyította azonban Aurelio, hanem azt is, hogy  jól ért a nők nyelvén: mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy Szabó Zsófi láthatóan egyre jobban közeledik a fiatal macsó felé. Vajon Aurelio vált a két Zsófi között?

Hozzászólások