Tvrtko is elmondta a véleményét Tatár Csilláról

A műsorvezető méltósággal viseli az utolsó napokat

2014/12/14

„Méltósággal” – ezt a feliratot posztolta Tatár Csilla közösségi oldalára, nyilvánvalóan ezzel is utalva az elmúlt hét eseményeire. Kárász Róberttel ellentétben Vujity Tvrtko kiállt a műsorvezetőért.

Már csak idén láthatjuk a TV2 képernyőjén Tatár Csillát, ugyanis hamarosan a köztévén folytatja pályafutását. Rajongói támogatják, és hűségesen követik majd a jövőben is a csinos műsorvezetőt, ám kollégái között akadt olyan is, aki inkább beszólogatott neki élő műsorban.

Amíg csak a munkaváltás miatt piszkálódott Kárász Róbert, higgadtan tűrt Csilla, ám amikor már a magánélete került terítékre, elszakadt a cérna, és többszöri figyelmeztetés után erélyesebben is rászólt műsorvezető társára.

tatarcsilla4

Péntek reggel ezt a képet posztolta Facebook oldalára Csilla, Vujity Tvrtko pedig szintén két nappal ezelőtt kelt munkatársa védelmére a közösségi oldalon.

“Drága Tatár Csilla!

Nézőként (de furcsa ezt leírnom) ma láttalak utoljára Mokkát vezetni. Szóval, most már nem tévés műsorvezetőként, hanem a barátodként kívánok Neked minden jót, magánéletedben és a képernyőn egyaránt. Hamarosan teljesülhet nagy álmod, esti show-műsort fogsz vezetni, előre tudom, hogy nagyszerűen. És én büszkén ülök majd le a tévé elé azért, hogy megnézhesselek.

Búcsúzásként, a TV2-ben öleld meg kollégáinkat, az operatőröket, szerkesztőket, riportereket, rendezőket, hiszen ezek a nagyszerű háttéremberek rengeteg örömöt okoztak Neked, nekünk. Azokat pedig, akik megbántottak, nos, őket kétszer is öleld meg, hadd lássák, hogy női méltóságod, emberi nagyságod legyőzhetetlen.

Nagyszerű ember vagy, büszke vagyok Rád, megharcoltál az álmodért és küzdelmed sikerre vezet, meglátod! Hűséges néződ maradok! Meg a barátod!

Sok sikert, Csillagom!

Vujity Tvrtko”

Tvrto a csatorna alapítása óta a TV2-nél dolgozott (Fotó: TV2)
Tvrto a csatorna alapítása óta a TV2-nél dolgozott (Fotó: TV2)

Csilla szintén nyilvánosan köszönte meg a kedves és bátorító szavakat, illetve azt is megtudhattuk, hogy a Mokka idei utolsó két adásában még ő várja majd a TV2 nézőit december 22-én és 23-án.

Hozzászólások