Tvrtko és Joshi sem bírt Gesztesivel

Teljesen kifordult magából a színész

2015/12/15

Nagy bajban lehet Gesztesi Károly, ugyanis a legközelebbi barátai sem képesek őt megérteni, így segíteni sem tudnak rajta…

Egyre tovább burjánzik az ügy, melynek Gesztesi Károly a főszereplője. A színész viselkedése egyre többször megmagyarázhatatlan. Tegnap a Mokkában vendégeskedett, de értelmes válaszok helyett csak kusza mondatok hagyták el a száját. Egyik legjobb barátja, a műsorvezetői székben ülő Vujity Tvrtko sem tudott dűlőre jutni vele. Később a TV2 épületében Gesztesi találkozott Joshi Bharattal; ő is úgy érzi: komoly bajban van a színész.

Karcsi nincs jó lelkiállapotban, az adás után beszélgettünk a TV2 előtt. Próbáltam neki segíteni tanácsokkal, és azt is elmondtam, hogy sose felejtse el, a gyerekei a jövő, miattuk is próbáljon meg talpra állni. Végül ő is adott nekem ajándékot: a TV2 előtt Márai Sándortól olvasta fel nekem a Mennyből az angyalt, amit 1956-ban, New Yorkban alkotott az író-költő” – mondta a Borsnak Joshi Bharat.

Sokan azt mondják, hogy Gesztesi minden problémája abból adódik, hogy képtelen nemet mondani az alkoholra. Bár ezt a Mokkában is cáfolta, mégis többek szerint azért beszélt összefüggéstelenül a stúdióban, mert esetleg ittas volt.

Nem csak az adásban, azon kívül is összevissza beszélt. Amióta szétmentek Liptai Claudiával, csúszik lefelé. Ezért is próbál a boldogság látszatába menekülni, és ezért kérte Tvrtkót, hogy kérdezze a magánéletéről, mert azt akarta, úgy látszódjék, minden rendben van körülötte” – tette hozzá a napilapnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

A TV2 kiáll a színész mellett.

A Mokka szerkesztői nem észlelték, hogy Gesztesi Károly olyan állapotban lenne, ami akadályozná a nyilatkozásban. Vujity Tvrtko személyesen többször is beszélt a művész úrral a hétvége folyamán, sőt még az adás előtt, hajnalban is. Tvrtko van annyira rutinos és empatikus riporter, hogy ha ezt érzi, javasolja, hogy ne engedjük adásba” – jelentette ki Amin-Váczi Virág, a Mokka főszerkesztője.

Olvass még Gesztesi Károlyról!

Hozzászólások