Tvrtko kiakadt Gesztesi szereplésén

"Megrázó volt, ami a stúdióban történt"

2015/12/15

Vujity Tvrtkot is megrázta a találkozás Gesztesivel, miután az okozott néhány kellemetlen pillanatot a Mokka stúdiójában azzal, hogy össze-vissza beszélt interjú közben.

Vujity Tvrtko és Gesztesti Károly is egészen máshogy emlékezett arra, miért is ment be a színész a reggeli műsorba: Tvrko szerint épp Gesztesi volt az, aki megkérte, hagy mesélje el a nézőknek, mi is történik vele – Gesztesi szerint a műsorvezető kérte meg, hogy beszéljen az állapotáról. Mindenesetre ott volt – de minek? A színész nagyjából egy kérdésre sem tudott válaszolni, össze-vissza beszélt arról, amiről éppen szeretett volna – de az azért kiderült, hogy egy lánnyal töltötte az éjszakát.

A kínos beszélgetés után több helyen is megjelent, hogy Vujity Tvrtko és Gesztesi barátok – lévén, hogy a színész többször SMS-ekkel bombázta a műsorvezetőt, sőt éjszaka hívogatta is. Tvrtko azonban kikéri magának.

„Bár egyes lapok azt írták, hogy a művész jó barátjaként nyilatkozott nekem, hadd legyek őszinte: Gesztesi Károly nem barátom. Nem tudom, hol lakik, ő sem tudja, hogy én hol élek. Nem járunk össze, nem szoktunk egymással vacsorázni. Többször is találkoztunk már az életben, de megbeszélt találkozónk nem volt még. Ugyanakkor tisztelem és becsülöm őt. S érzem a felelősségét annak, hogy nekem ír, engem hív, tőlem kér tanácsot. Ahogy a beszélgetés során is elmondtam, pécsi fiúként megtisztelő, ha egy fővárosi művész megtisztel a bizalmával, nekem árulja el titkait, amelyeket őrzök, hiszen köt az ígéretem” – írta a Tények honlapján Tvrtko.

Az adásban történtek őt is eléggé felzaklatták.

Számomra is megrázó volt mindaz, ami a stúdióban, s azon kívül történt. Nem szoktam, most mégis visszanéztem a beszélgetést. Most pedig megpróbálok riporterként és magánemberként is válaszolni néhány kérdésre. Főleg a saját kérdéseimre” – tette hozzá a sokat tapasztalt riporter.

Hozzászólások