Tyson legyőzőjével küzd meg Golyó

KO-ra hajt

2014/11/20

Komoly ellenféllel néz szembe december 29-én Bogdán Zsolt Golyó az óbudai Ramada Aquincumban: ellenfele nem kisebb dicsőséget mondhat magáénak, mint hogy legyőzte Mike Tysont. Golyó azonban nem ijed meg: úgy gondolja, ezúttal ő üti ki ellenfelét.

A bokszoló már most elkezdte felkészülést: naponta kétszer edz és az étkezésre is odafigyel, hogy teljesen felkészülten léphessen ringbe nyolcadik profi mérkőzésén.

image1

„A következő meccsemen Danny Williams ellen fogok bokszolni egy 10 menetes GBC címmérkőzést. Az ellenfelem begyűjtött egy olyan skalpot, ami nagyon nagy dolog: kiütötte Mike Tysont. Igaz, ez már régen volt, de ezt a teljesítményét a mai napig elismerik, és bár azóta elszenvedett pár vereséget, én még nem győztem le ,úgyhogy itt az idő. Ez a mérkőzés jelentős a pályafutásom szempontjából, hiszen többen megismerhetik a nevem, és egy szinttel feljebb léphetek a boksz világában. Ez a nyolcadik profi mérkőzésem, és a karrieremnek ebben a szakaszában pontosan ilyen meccsekre van szükségem” – mesélte Golyó. – „Már elkezdtem a felkészülést napi 2 edzéssel, mert kicsit vissza kell zökkennem a nagyobb terhelésbe, de a célért mindent meg fogok tenni.  127 kilóról sikerült 113,5-re fogynom, a meccsre pedig 110-108 kiló körül leszek. Diétázni nem szoktam, csak odafigyelek arra, mit eszem: hús, hal és zöldség jöhet, de a kenyér, a krumpli, a tészta és az édesség kilőve – így magától megy le szép lassan a felesleg. Eddig négy menet volt a legtöbb, amit végigbokszoltam, bár volt már nyolc menetes meccsem is – igaz, most sem tervezem, hogy tízig elmegyünk, mert ki akarom ütni a fickót” – tette hozzá nevetve Golyó. A mérkőzésen még nagyobb erőt adhat neki, hogy a bevonuló zenéjét barátja, Curtis a helyszínen is elénekli majd.

Golyó bevallotta: nagyon várja a mérkőzést, és olyan motiváltan kezdett bele az edzésekbe, mint eddig soha. Menyasszonya is drukkol neki, és nagyon büszke párjára, hogy ilyen lelkesen készül a mérkőzésre.

A bokszgálán nem mindennapi meccseket láthat a közönség!

boksz meccs

Hozzászólások