Úgy érzed megcsal a párod? Így derítheted ki!

Árulkodó jelek...

2014/10/20

Azt mondják, a női megérzésre jobb hallgatni, bármit is súg. Ha azt érezzük, gyanúsan viselkedik a párunk a kapcsolatunkban, jobb, ha figyelünk a jelekre. Lehet, hogy megcsal? Így tudhatod meg!

A rózsaszín felhő egyszer csak eloszlik és megérkezik a realitás a párkapcsolatokba is. Amivel persze nincs baj, de érdemes levenni a napellenzőt is, hogy tisztán lássuk a tényeket. Azt vesszük észre, hogy másképp viselkedik a párunk, mint korábban? Lehet, hogy megcsal? Nem biztos, de lehet..

 

516282951

Árulkodó jelek:
– mostanság túl sokáig dolgozik. Persze minden túlórára van mentsége: kollégát helyettesít, sürgős leadandó project van, szeretne jobban teljesíteni, a többiek is túlóráznak…

– egyre többet foglalkozik a külsejével: többet edz, új ruhákat vásárol, új parfümöt vásárol, esetleg az öltözködési stílusa is megváltozott, lehet fiatalosabban, trendibben öltözködik

sokkal többet nézegeti a mobilját vagy a számítógépet

– amikor a mobilján ír valakinek, mosolyog közben (ergo valami kedveset ír vagy kedves üzenetet kapott)

 

513022877

– bármit is csinálsz, szinte semmi sem jó. Ne ide tedd, ne oda ülj, miért van ez itt, miért nem főztél, miért nem azt főzted, miért nem intézted el… sokkal többször köt bele bármibe is, amit te csinálsz, mint korábban. Ettől szomorú leszel vagy ideges, amely feszültséghez vezet majd veszekedéshez, ez pedig egyenes út ahhoz, hogy bátran hivatkozhasson a későbbiekben undok természetedre, ha szakítani akar vagy kiderülne a megcsalás.

Tehát előbb felidegesít és mivel folyton szekál te kiborulsz, majd közli veled, hogy melyik férfi szeretne ilyen nővel lenni?!

 

 

Hozzászólások