Úgy tűnik Berki szerelmesebb, mint valaha

Minden jel arra utal, hogy Berki nagyon odáig van kedveséért

2017/02/22

Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata korántsem mondható átlagosnak és viharoktól mentesnek, most azonban úgy tűnik a macsó szerelmesebb, mint valaha. 

Ha valaki érezte már úgy, hogy megtalálta élete párját, biztos a “szerelmesebb vagyok, mint valaha” gondolat is átfutott már az agyán legalább egyszer. Minden embernél akadnak hullámvölgyek egy párkapcsolatban, bizony még a celebeknél is. 

Berkinél és Pamelánál is volt már minden: szakítás, megcsalás, veszekedés és végül békülés. Az elmúlt időszakban viszont -ha hiszünk a látszatnak-minden a legnagyobb rendben van köztük. Sőt! Ha jól megfigyeljük a celeb jobban szereti kedvesét, mint eddig bármikor. Ha csak az eljegyzésükre és a közelgő esküvőjükre gondolunk, már az is épp elég a felvetés indoklására. Emellett Berki már jó ideje rengeteg képet posztol Pameláról és kis családjukról. Továbbá az is erre utalt, mikor a leendő celebfeleség a berki exeiről nyilatkozott, ő pedig kiállt kedvese mellett, mellyel sokak szívét megmelengette.Hozzászólások