Úgy tűnik Bradley Cooper barátnője féltékeny Lady Gagara

A csinos modell nem örül a kapcsolatnak

2019/02/28

Lady Gaga és Bradley Cooper le sem tagadhatnák, hogy működik közöttük a kémia a színpadon. Irina Shayk pedig nem örül ennek.

Hogy a magánéletben mi a helyzet, az már más kérdés. Pár hete másról sem szólnak a hírek, minthogy a két sztár egymásba szeretett. A pletykák még nagyobb alapot kaptak, amikor Gaga szakított vőlegényével.

A Shallow elnyerte a legjobb betétdal díjat, ami miatt Bradley Cooper felesége, Irina Shayk szívből gratulált a filmes párosnak. A gálán nyoma sem volt féltékenységnek, sőt a szám előadása közben – amíg Brad és Gaga a színpadon ölelkeztek – Irina nagy mosollyal az arcán ült a közönség soraiban.

For editorial use only, no marketing or advertising is permitted without the prior consent of A.M.P.A.S. Mandatory Credit: Photo by Matt Sayles/A.M.P.A.S./REX/Shutterstock (10118612ct) Lady Gaga and Bradley Cooper 91st Annual Academy Awards, Backstage, Los Angeles, USA - 24 Feb 2019

A brit Sun című lap szerint az egész csak színjáték volt, mivel Irina már az esemény előtt kikövette Gagát a közösségi médiában. A lap informátora elmondta, hogy Irinát nagyon zavarja, hogy a hírek másról sem szólnak, mint a férje és az énekesnő esetleges viszonyáról. Ez persze teljesen érthető, de azért az nem, hogy a modellnek miért kellett kikövetnie Gagát. Talán a pletykáknak mégis van alapja?

forrás

Hozzászólások