Új álompár születik?

Ki tudja mi történt Lewis Hamilton és Kendall Jenner között a buli után

2015/06/29

Lewis Hamilton mióta hivatalosan is szingli, jó partinak számít a piacon, akárcsak a mindössze 19 éves Kendall Jenner. Ha a két fiatal egymásra találna, ők lehetnének az új álompár, tehát lenne mitől aggódnia a like-harcban a Kardashian-West párosnak.

Ebből még bármi lehet! A két fiatal közösen távozott egy rendezvényről, és bár mosolyogva, de igyekeztek takarni az arcukat a fotósok elől, mintha mi sem történt volna. A páros együtt ült be a kocsiba, ami ugyan sokat sejtet, de még nem garancia semmire.

A gyönyörű 19 éves modell, Kendall Jenner annak a Gigi Hadidnak a kezét szorongatta, akivel egyébként már összehozták a Forma 1-es pilótát. A három fiatal együtt jött ki egy szórakozóhelyről és együtt is távoztak, így pontosan nem lehet tudni, hogy ki kivel szűrte össze a levet.

hamilton hadid jenner

Az biztos, hogy Lewis Hamilton még februárban vetett véget hét éves kapcsolatának a gyönyörű Nicole Scherczingerrel, akivel amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban volt. A pár imádta egymást, a rajongók pedig őket, mindenki azért szurkolt, hogy végre egybe keljen a csodás álompár. Aztán sok év huzavona után mindez végleg elmaradt. Azóta sok mindenkivel hírbe hozták, de egyelőre senkivel sem vállalta fel kapcsolatát.

Kim Kardashian húgocskája egyébként megszólalásig hasonlít a szépséges énekesnőre, tehát érthető lenne, ha őt választaná a pilóta következő kedveséül. Már többször látták őket együtt szórakozni, de mindig nagyon ügyeltek arra, hogy ne legyen egyértelmű a közöttük lévő viszony.

Jó érzékkel használják a médiát és tartják lázban a világot, hiszen bárhol megjelennek közösen, azonnal szárnyra kap a hír, hogy mi lehet a két fiatal között. Szerinted jó páros lennének?

Hozzászólások