Új divat a férfiaknak: a csipkesort!

Újabb divatmerénylet a Guccitól

2017/06/01

Vicces és bizarr egyszerre a srácoknak készült csipkesort, nem véletlenül kapta most fel az internet sem. Ezt neked is látnod kell!

Úgy tűnik a csipkesort idén már nem csak a csajok körében lesz népszerű. A férfiaknak készült csipkenadrágon biztosan nevetni fogsz. Mert ez a nadrág nem csak szokatlanul hangzik, de úgy is néz ki. Nézd csak meg:

csipkesort

A fenti képet a pasztellszínű rövidnacikról egyébként egy jamajicai színésznő Tricia Spence posztolta Instagramjára, ahol gyakorlatilag az összes kommentelő kiborult a látványtól. A legtöbben valami hasonlót írtak: „Ne ne ne ne neeeee!” Persze olyan is volt, aki viccelődött és ironikusan megjegyezte, hogy hol tud venni ilyet, mert égető szüksége van rá. Mások pedig azonnal jöttek a hasonlatokkal: „Szóval akkor idén függönyt kell hordani?” Egy lány meg azt írta, azonnal szakítana a pasijával, ha meglátná egy ilyenben.
A csipkesortot egyébként Gucci követte el, aki híres arról, hogy néha egészen szürreális ruhákat tervez a pasiknak, de legalábbis bizarr szettekben küldi kifutóra modelljeit. A legviccesebb viszont, hogy a Gucci nem is mostanában készítette a csipkenadrágot, mert a divatház 2016-os tavaszi/nyári kollekciójának darabja volt. Amúgy nem a Gucci volt az első, aki ezt a nőies anyagot férfiakra álmodta. A Versace még 2013-ban tervezett valami hasonlót, de az sem futott be valami nagy karriert.

(Forrás)

Hozzászólások