Új nő érkezett Hujber Feri életébe

Teljesen elvarázsolta a színészt

2014/10/20

Végre teljesnek érzi életét Hujber Feri, amit természetesen egy hölgynek köszönhet. A büszke apuka boldogan mesélt kislánya érkezéséről.

Hujber Feri vitte kórházba párját, majd elment dolgozni, így nem tudott végig mellette lenni. Amikor beindult a szülés, értesítették, ő pedig sietett vissza Cynthiához.

hujbernoa

A 13 órás vajúdás még a színész számára is nehéz volt és feldolgozhatatlan, hiszen végül császármetszéssel született meg kislányuk. Noelnél is komplikációk adódtak – túl rövid volt a köldökzsinór. Bátyjához hasonlóan, Noa és gyönyörű és kiegyensúlyozott kisbaba. Feri azóta túltette magát a sokkon, Cynthia viszont még gyógyulgat.

A szülőknek nem lehet panaszuk a kicsire, hiszen csak egyszer vagy kétszer kell fel éjszakánként. Feri úgy véli, nagyon toleráns velük, mivel hagyja őket aludni.

hujberesnoa

Az Aktívnak adott interjú alatt könnyeivel küszködve mesélt arról, milyen érzés lányos apukának lenni. Úgy érzi, végre teljes a családja. Tudatosan készítették fel fiukat, Noelt is, mert fontos volt, hogy tudja, semmi nem változik attól, hogy kistestvére lett.

hujbernoelesnoa

Nézd meg a videót!

Hozzászólások