Új férfit szeret Stohl egyéjszakás kalandja

A teljes boldogsághoz valami hiányzik

2016/01/30

Magánéleti botrányaival került újra a köztudatba Szorcsik H. Viki, majd Stohl Andrással volt egyéjszakás kalandja a Válótársakban. Most azonban szerelmes és boldog.

A Jóban Rosszban sorozatban szerzett országos ismertséget Szorcsik H. Viki, de gyermekei születése miatt visszavonult, és nemrégiben arról lehetett olvasni, hogy férjével nagyon megromlott a kapcsolata, és marják egymást a gyerekek miatt. Most azonban úgy tűnik: rendeződött Viki élete, sőt, még a szerelem is rátalált.

Még nagyon a kapcsolat elején vagyok, de tény, hogy Leventével szeretjük egymást, és nagyon várja, hogy megismerhesse a gyerekeimet. Bár régóta ismerem Leventét, és a szakításom után lettünk igazán lelki társak, amiből kibontakozott a szerelmünk, de nem kapkodok. Felelősséggel tartozom a gyerekeimért. Levente nagyon megbízható, megértő férfi, egészen más, mint a gyerekeim apukája, ő is elmúlt harmincéves, mellette biztonságban érezném magunkat, mégis néhány hónapnál több idő kell ahhoz, hogy elkötelezzem magam” – jelentette ki a Blikknek Szorcsik H. Viki.

Sziasztok!󾌬 Itt a tegnapi fotozasom vegleges kepei! Koszonom Farago Zsuzsanna Sminkmesternek󾮙🏽❤️ Szep napot kivánok mindenkinek☺️󾌬

Közzétette: Szorcsik H. Viktória hivatalos oldala – 2016. január 10.

Viki nemrégiben a Válótársak című sorozatban Stohl András alkalmi partnereként tűnt fel a képernyőn. Akkor azt gondolta: jó ugródeszka lehet számára ahhoz, hogy visszatérhessen a média, illetve színház világába. Sajnos azonban ezidáig nem volt szerencséje.

Sajnos hiába szerepeltem évekig napi televíziós sorozatban, és láthattak nemrég Stohl Andrással a Válótársakban, sajnos nem keresnek újabb szerepajánlatokkal. Boldog vagyok a gyerekeimmel, ők az életem értelmei, csakhogy ruha, cipő kell nekik, azt szeretném, ha semmiben nem szenvednének hiányt. A volt párommal megegyeztünk, hogy én nevelhetem a gyere­keimet. Sohasem akarom elszakítani őket az apukájuktól, akkor láthatja, viheti el Zarát (3) és Andriskát (4), amikor csak akarja. Dolgozhatnék nyugodtan, mert a picik oviba, bölcsibe járnak. Bármilyen munkát elvállalnék, hiszen sokszor kértek fel modellnek, de ha kell pincérnőnek, pultosnak, butikba, fehérnemű- vagy édességboltba eladónak, titkárnőnek is elmennék, hiszen a csekkeket be kell fizetnem. Nem zavar, hogy ennyi idősen egyedül kell nevelnem a gyerekeimet, mert sok anyuka van ilyen helyzetben, egyáltalán nem derogál a munka, mert szeretem az embereket” – tette hozzá a szexi anyuka.

Hozzászólások