Új ítéletet hoztak Damu Roland ügyében

Alig jött ki a börtönből, máris gyanúsított lett

2015/04/15

Damu Roland alig töltötte le három éves börtönbüntetését, máris újra gyanúsított lett, ugyanis a vád szerint 23 ezer forintos tartozása volt, amiről ő maga egyébként nem is tudott. Kedden azonban fellélegezhetett, az eljárást megszüntették.

Damu Roland szabadulása előtt egy hónappal tudta meg a rendőröktől, hogy újra gyanúsított lett, miután pontosan 22877 forint gyermektartást nem fizetett meg. A börtönben kapott ellátmányából kellett volna havi 2500 forintot kisebbik fiának, Benjáminnak fizetnie.

˝Az egész gyerektartási ügy nonszensz volt. Az pedig különösen, hogy ez ügyben lefolytatták a nyomozást, és meggyanúsítottak˝ – nyilatkozta a Blikknek a színész, aki így a szabadulása előtt napokban is aggódhatott, hogyan ítél a bíróság.

˝Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a börtönbüntetésem megkezdésétől visszamenőleg az államtól felvett pénzt a kisebbik fiam anyjának vissza kell utalnia, hiszen ez idő alatt is a nagyobb összeget vette fel˝ – tette hozzá megkönnyebbülten, a gyermektartás megfizetésének bűncselekménye miatti gyanúsítást ugyanis megszüntették.

Damu Roland  - MTI

.

Hozzászólások