Új könyv érkezik A szürke ötven árnyalata írónőjétől

Újabb izgalmas történet vár!

2019/01/25

Valószínűleg nincs olyan ember a Földön, aki ne hallott volna A szürke ötveny árnyalatáról, így az új könyv is biztos óriási sikert fog aratni!

Az írónő, E. L. James vadiúj könyvvel rukkolt elő! A regény címe The Mister lesz, és most nem Amerikában, hanem Londonban játszódik a sztori. Az írónő mindezt az amerikai The Today Showban jelentette be: „Egy 21. századi Hamupipőke-sztoriról van szó, amit veszély és vágy brutális hullámvasútja fűszerez. Az olvasó pedig az utolsó oldalig vissza fogja tartani a lélegzetét.”

Az írónő a honlapján egy picit azért bőbeszédűbb volt a történetet illetően. A leírás szerint a főszereplő egy bizonyos Maxim Trevelyan, aki irtó jóképű, gazdag és történetesen még arisztokrata is, szóval a csajoknál is sikeres. Ám a könnyű kis életét felforgatja egy tragédia, aminek következtében Maxim nemcsak a családja vagyonát, hanem a pozíciójukkal járó felelősséget is megörökli. Erre pedig egyáltalán nem készült fel.

Arra meg végképp nem, hogy megjelenik a titokzatos, gyönyörű Alessia Demachi. A lány veszélyes és gondokkal terhes múlttal rendelkezik – szóval úgy tűnik, ő amolyan női Christian Grey. Viszont így is megmentésre szorul, így Maximnak meg kell védenie őt. E. L. Jamest ismerve ez persze csak keretet ad majd a hihetetlenül túlfűtött jeleneteknek! A regény április 16-án jelenik meg, azonban magyar megjelenésről még nincs infó.

A könyv borítója:

 

the mister

forrás

Hozzászólások