Új, különleges étterem nyílt Budapest belvárosában

Remek étterem nyílt a városban

2018/11/16

Új, különleges étterem nyílt Budapest belvárosában, mely annak ellenére, hogy egy étterem, megannyi lehetőséget rejt magában!

Az Elements Budapest a belvárosban, de nem a megközelíthetetlen forgatagban található. Tulajdonosai úgy találták ki, hogy a hatalmas térben elkülönülhessen több étterem, több stílus és több funkció. Ahogy egyre beljebb haladunk a térben, úgy változnak a helyszínek: a bejáratnál laza bisztró fogad, ahol kötetlen hangulatban fogyaszthatjuk az otthon ízeit és az orosz klasszikusokat. Beljebb található a hagyományos értelemben vett, nagybetűs étterem, és egy egészen más dizájn. Ebben a tágas térben színpad is található, ahol többek között élőzenélésre is van lehetőség, de ugyanebben a térben gazdagon felszerelt bárpult is rendelkezésre áll. Egy szinttel feljebb pedig megtalálhatjuk a VIP “páholyt”, ahol nagyon elegáns dizájn, rendkívül komoly bár és szinte dekadens hangulat fogad. Az étterem dizájnja minden tekintetben megfelel a kortárs követelményeknek, ugyanakkor nem emelkedik el a valóságtól, csak megmutatja annak legszebb arcát.

Az Elements Budapestben az orosz, a kaukázusi és a magyar konyha találkozik. Megismerhetjük és élvezhetjük a klasszikusokat is, túlgondolások és csavarok nélkül, de kóstolhatunk igazi ritkaságokat, valamint luxuskategóriás fogásokat is. A tulajdonosok azt tűzték ki célul, hogy az itt élő oroszok végre úgy érezhessék magukat, mintha otthon lennének, az ide látogató magyarok és turisták pedig ugyanilyen élvezettel fogyaszthassák a kínálatban szereplő ételeket. Az Elements Budapest igazi találkozási pont a belváros szélén!

Hozzászólások