Új okos telefon bevezetése robbanthatja az európai piacot

A gyártó ravasz piacbevezetési technikát alkalmaz

2014/10/30

Az új Honor okos telefon azoknak okoz majd elsősorban örömet, akik nem akarnak egy fizetést ott hagyni, amikor új okos telefont vásárolnak, de mégis szeretnék élvezni a mai technika által nyújtott összes előnyt és örömet.

huawei-honor-6c

A Honor 6 felső kategóriás modell, mely azoknak a használóknak készült elsősorban, akik rendszeres és erős internet felhasználók és a legújabb alkalmazásokat akarják tudni a telefonjukon. A most már nálunk is elérhető készülék rendkívül erős hardvert biztosít és hosszú üzemidőt nyújt – kifejezetten elérhető áron.

A gyártó rendkívül okosan vezeti be a Honort a piacra: semmi reklámkampány, semmi görögtűz – a Honor 6 modell egyetlen online bolton keresztül lesz elérhető – a létező legkedvezőbb áron. A termék – tudja jól – úgyis eladja magát és kizárólag közösségi média kampányokat alkalmaz a termék promótálására.

Huawei-Honor-6-front

A műszaki paraméterek magukért beszélnek: a 3G adatkapcsolatnál 14-szer magasabb sebességet kínáló 4G technológia, a 12,7 cm átmérőjű teljes HD képernyő (445 ppi pixelsűrűség) és a 13 megapixeles fő kamera. Az ujjlenyomat-mentességet garantáló bevonat és a harmadik generációs gorillaüveg biztosítja. 

Az akkumulátor több, mint egy napig nem szorul feltöltésre – még a legaktívabb használat mellett sem – ami a 3100 mAh teljesítménynek és a SmartPower2.0 energiagazdálkodási technológiának köszönhető. Ezek együtt lehetővé teszik, hogy akár 30 százalékkal csökkenjen az akkumulátor igénybevétele.

New-arrival-Huawei-Honor-6-Huawei-mulan-Kirin-920-Octa-Core-FDD-LTE-4G-5-0
A csúcs sebességet a nyolcmagos, saját fejlesztésű processzor és a 3 GB RAM biztosítja. Ez a tempó fényképezésnél sem hagy minket cserben: a pillanatkép funkció segítségével a lezárt telefonnal 0,6 másodperc alatt lehet fotót készíteni. 

Bruttó 105 ezer forintos árával, valamint a legtöbb konkurensnél erősebb hardverével a Honor 6 ugyan közel sem olcsó, de kategóriájában több, mint versenyképes.

Hozzászólások