Új Prada termék: 185 dolláros gemkapocs

Supreme tégla, Balenciaga szatyor, most pedig Prada gemkapocs. Mi jöhet még?!

2017/06/29

Elképesztő miket tudnak tervezni és eladni a legnagyobb divatházak. A Prada olyannal rukkolt elő, mint eddig senki. Méghozzá egy gemkapoccsal! 

A gemkapocs egy olyan tárgy, mely minden irodában, otthonban megtalálható. A papír írószer boltban egy 50 darabos csomagot nagyjából 300 forintért lehet megvásárolni. A Prada viszont természetesen nem csökkenti a megszokott árszínvonalat, úgyhogy kapaszkodj meg, eláruljuk mennyibe kerül. EGY DARAB logóval ellátott gemkapocs 185 dollárba, az az 50000 forintba. 

prada gemkapocs

Volt már több ehhez hasonló eset, például amikor Christopher Kane gyorskötözőket látott el a nevével, melyek menta, kobalt és lila színben voltak kaphatóak. Ezek csupán 30 dollárt, az az 8000 forintot értek. Azért volt sikere bőven, ugyanis az emberek karkötőként és chokerként használták. 

christopher kane

A következő kedvenc példám a Supreme tégla. Melyik cégnek jut eszébe “tervezni” egy téglát??? Majd eladni 30 dollár/darabért?! A durva az, hogy ettől sem ment csődbe a cég, sőt, rengetegen vásároltak! Vagy ide sorolhatjuk még a Balenciaga 2145 dolláros IKEA szatyrát”, melyről mi is írtunk mikor nagy népszerűségnek örvendett a divatimádók körében.

Mindenesetre ha megteheted, hogy Prada gemkapcsot használj mikor szállítod a papírjaidat, büszke lehetsz magadra, hiszen az azt jelenti, hogy az égvilágon semmiben nem szenvedsz hiányt az életed során! 

(photos: theguardian.com)

Hozzászólások