Új része lesz Az éhezők viadalának

Hurrá!

2019/06/18

Az éhezők viadala eredetileg könyvformában jelent meg. A trilógia pedig jövőre lesz 10 éve, hogy befejeződött! Az évfordulóra új meglepetéssel készülnek. 

Suzanne Collins egy előzménysztorit ír a világról, amiben Katniss Evergreennek és a barátainak harcolnia kellett a túlélésért. A könyv 64 évvel a trilógia kezdete előtt játszódik majd, és a Sötét napokként ismert, panemi polgárháborút követő évek történéseit meséli el.

„Ezzel a könyvvel az emberi természetet akartam megvizsgálni, azt, hogy kik vagyunk és mi kell a túlélésünkhoz” – mesélte az írónő.

Elég nagy rá az esély, hogy ezt is megnézheted majd a moziban. Bár még nem adtak ki hivatalos közleményt, az eredeti Éhezők viadala-filmeket gyártó Lionsgate stúdió elnöke nagyon sokat sejtetően nyilatkozott Collins új könyvéről.

„Az éhezők viadala büszke otthonaként alig várjuk, hogy Suzanne következő regénye megjelenjen. Az írás közben is sokat kommunikáltunk vele és nagyon szeretnénk folytatni vele a munkát a filmeken.”  Végül is ezt vehetjük bejelentésnek is, nem?

Hozzászólások