Új szerelemre vágyik Bereczki Zoltán

Úgy érzi, nagyon nehéz helyzetben van

2015/05/14

Berezcki Zoltán megérett egy komoly kapcsolatra, csak sajnos a megfelelő nőt nem találta még meg hozzá. A színész sokat változott, és rájött, mi mindent kellene jobban csinálnia.

2013 végén ért véget Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra házassága. A színészt azóta több hölggyel is összehozták, de úgy tűnik, a nagy ő még várat magára. Pedig Bereczki elárulta: kész lenne az új kapcsolatra.

„Rég voltam olyan szituációban, hogy kipróbálhattam volna, milyen vagyok egy kapcsolatban… Nagyon sokat változtam is, és hosszú ideje nem volt olyan nő mellettem, hogy megválaszolhassam, milyen vagyok egy kapcsolatban. Az biztos, hogy most jobban tudnám csinálni a dolgokat, mint akkoriban; ügyesebb lennék. Remélem, rövidesen kipróbálhatom valaki mellett, hogy mennyit fejlődtem” – árulta el Bereczki a Hot magazinnak, és arról is beszélt, miért nincs könnyű helyzetben, amikor ismerkedésről van szó.  – „Nagyon nehéz a dolgom. Nem tudok például kimenni az utcára, hogy kipróbáljam, milyen az élet egy partnerrel. Csak egy-két hétre lenne szükség, de ezt nem tehetem, ez pedig eltorzítja a valóságot. A négy fal között nem lehet rájönni, hogy valaki milyen valójában, vagy milyenek vagyunk együtt. De bízom benne, hogy egyszer csak megjön az, aki nekem való.”

bereczkiszinetar2
Bereczki lezárta a múltat, új boldogság után kutat

A színész új szerepében egy meghasadt elméjű férfi karakterét játssza el, és bevallotta: ez komoly lelki terhes jelentett számára.

„Megdöbbentő felfedezés volt számomra, hogy milyen vékony hajszál választja el az embert – köztük engem is – az őrülettől. Az hiszem, csak az állít meg, hogy megteszed-e az őrültséghez vezető utolsó lépést, vagy nem. Mindenkiben ott van a sötét oldal. A főpróba hetén magam is észrevettem, hogy nem jöttem ki a karakterből, az ijesztő volt. Előfordult, hogy férfi létemre kimentem a takarásba, és elpityeredtem, annyira felzaklatott a szerep, a szituáció, ahogy egy ártatlan lánnyal bánik a lelkileg sérült fiú” – vallotta be őszintén Bereczki. 

Hozzászólások