Új szereplő az Édes Élet műsorában

Hajdú Péter magánélete tabuk nélkül

2014/09/08

A TV2 népszerű reality show-jában rengeteg ismert ember feltűnt már. Ezúttal az Édes Élet legújabb sztárja Hajdú Péter lesz, aki családjával együtt szerepel majd a műsorban.

Vannak olyan szereplők, akiket csak néhány napig láthatunk a valóságshow-ban. Ilyen volt Détár Enikő és új kedvese, valamint Schobert Norbi is. Ezúttal Hajdú Péter és családja kapta a vendégszerepet.

„Összesen négy napig forgattunk a stábbal, rendkívül izgalmas és érdekes volt a munka, hiszen sokszor nem úgy alakultak a szituációk, mint ahogy arra számítottunk.” – nyilatkozta a Frizbi műsorvezetője a Borsnak.

Hajdú Péter betekintést enged néhány napig saját és családja magánéletébe. Így a rajongók és a kíváncsi érdeklődők kendőzetlenül és tabuk nélkül megtudhatják, milyen a négytagú család élete.

Nem volt könnyű a pár napos forgatás, hiszen az egész családot megviselte érzelmileg, hogy mindennek a nyilvánosság előtt kellett, hogy történjen. A drámák, és a kínos helyzetek sem kerülhették el a kamerák figyelmét.

hajdusarka_2

„Édesanyám, Kata és a gyerekek, Noncsi és Dávidka is voltak olyan áldozatkészek, hogy belementek a forgatásokba, de tudom, fárasztó négy nap volt ez az egész család számára. Az egész napos forgatási munka szinte semmi nem volt ahhoz az érzelmi megpróbáltatáshoz képest, amin mind a gyerekeknek, mind nekünk, szülőknek keresztül kellett menni. Mivel forgott a kamera, nem tudtunk semmilyen érzést eltitkolni a nézők elől, így őszintén láthatják, milyen is a mi életünk. Volt, amikor muszáj volt otthagyni Noncsit a strand előtt, aki sírva könyörgött, hogy maradjak vele, de nem tehettem, hiszen szerveznem kellett a miskolci sörfesztivált.”

hajdu-peter

Hozzászólások