Új zsűritagok A Dalban

De kik jönnek helyettük?

2015/12/14

A következő évben friss tagok fogják kritizálni az Eurovíziós Dalfesztivál versenyzőit, és úgy fest,  a jól megszokott döntőbírák közül senkit sem láthatunk majd viszont a műsorban.

 

Eddig az énekes előadok Rúzsa Magditól, Rákay Philiptől és Csiszár Jenőtől kapták a lehúzó vagy éppen felmagasztaló szavakat. De most, hogy a műsor készítői úgy döntöttek, megújítják az arculatot, meg kell szoknunk, hogy mások véleményére adunk, esetleg ellenkezünk velük. Minden tehetségkutatóban megtörténik, hogy egy idő után csereberélődik az ítélőszék,  de furcsa, hogy az összes nagy ütőkártyát kiszórják a pakliból.

adalbelso

Rákayról lehetett hallani, hogy pihenőre megy és egy időre veszi a kalapját az MTVA-nál, ám Csiszár eltűnése azért is meglepő, mert jó ideje az állami televíziók program-főtanácsadója. Magdiról sem tudni pontosan, miért távozik, talán a sűrűsödő fellépések szorították ki heti teendőiből a nemes feladatot. Mondjuk a képernyőkről valószínűleg egyikőjük sem búcsúzik el véglegesen. Annak ellenére, hogy már kritizálták a zsűrit, óriási lyuk tátong most A Dal-ban. De milyen nevek merültek fel a Borsnál?

A pletykák szerint Csiszár Jenő előre felmelegített helyét egy rocklegenda fogja elfoglalni Frenreisz Károly személyében. A másik levegőbe suttogott név Rúzsa Magdi székének pótlására csendült fel, aki nem más, mint Zséda. A harmadik tippre egyelőre homályos találgatás érkezett, annyi körvonalazódott, hogy egy underground zenész ugrik be a csapatba. Az MTVA mindenesetre nem reagál még a találgatásokra, de hamarosan mindent hivatalosan bejelentetnek egy sajtótájékoztatón. 

 

Hozzászólások