Újabb adó-botrányba keveredett Győzike

Ezúttal luxusautók miatt kellett felelnie

2015/02/25

Méregdrága luxusautókkal fotózkodott Győzike, ám nem mindenkinek tetszettek a képek, ezért feljelentették őt a NAV-nál. A showmannek kihallgatásra kellett mennie az adóhivatalba.

Valakinek nagyon csípte a csőrét Gáspár Győző, akit jobbnál jobb kocsikkal kaptak lencsevégre, ezért feljelentették az adóhivatalnál. Győzit teljesen felháborították az őt ért vádak, és az, hogy szerinte a NAV a bulvársajtóból tájékozódik a sztárok magánéletéről.

„A szégyen az, hogy a NAV-a bulvársajtóból igyekszik felmérni az anyagi helyzeted. BULVÁR VS NAV – Vak vezet világtalant szindróma, de a lényeg, hogy b***va legyünk folyamatosan!!” – írta ki a Facebookján a showman.

Győzikének a salgótarjáni adóhivatalban kellett felelnie a luxusautók ügyében.

Fotó: Bors/Wéber Zsolt
Ez a kép is szúrta valakinek a szemét (Fotó: Bors/Wéber Zsolt)

Állítólag a negyven négyzetméteres garázsomban luxusautók sorakoznak, egymilliárd forint értékben. Többek közt egy Lamborghini meg egy Ferrari. A NAV egyik legkedvesebb vizsgálója, a tisztelt revizor úr elárulta, hogy nyomon követi az éle­te­met, minden velem kapcsolatos újságcikket összegyűjtött, és mindent el is hisz, amit lát és hall. Nem minden arany, ami fénylik, vagyis nem minden az enyém, amit használok. A cégek egy-egy napra vagy egy hétre ideadják az autóikat tesztútra. Már tizenöt éve bántanak amiatt, hogy minden héten más autóban ülök – fakadt ki az énekes a Borsnak.

Az eset még Bea asszonyt is kihozta a sodrából, és férjén keresztül üzent rosszakaróiknak: „legközelebb azt a páncélozott fekete autót veszi meg nekem, amivel Putyin urat szállították, hogy ne legyen semmi bajom, ha a rosszakarók rám lőnek” – tette hozzá Győzike.

Hozzászólások