Újabb áramlopási botrány a hazai sztárvilágban!

Nagy bajba került Szorcsik H. Viki

2015/10/21

Egyik bajból a másikba csöppen Szorcsik H. Viki: korábban a gyerekeit nem láthatta, most milliós tartozás borult a nyakába áramlopás miatt.

Az egyedülálló anyukának az utóbbi időben meggyűlt a baja volt párjával. Az élettársa korábban bántalmazta a fiatal színésznőt, bár a férfi ezt tagadja, nemrég azonban azzal kerültek az újságokba, hogy nem engedi meg Vikinek, hogy láthassa két kisgyermekét. Most ismét kellemetlen helyzetbe került, ugyanis kiderült: párja illegálisan, a villanyóra megkerülésével köttette be az áramot a lakásukba.

szorcsik_h_viki_es_gyerekei
Vikiben két kicsi gyereke tartja a lelket

„Budakalászon egy önkormányzati lakást kaptam, ahová nem volt bekötve a villany. A beköltözés után pár nappal kijött az Elmű szerelője, de én nem tárgyaltam vele. Telt-múlt az idő, egy nap bekopogtattak hozzánk az ellenőrök, hogy leolvassák az órát. Megdöbbentek a látványtól. Kiderült, hogy illegálisan, az óra megkerülésével kötötték be hozzánk az áramot. Azonnal kikapcsolták, ráadásul 1,7 millió forintos bírsággal sújtottak” – mondott el mindent a színésznő a Hotnak.

Szorcsik H. Viki ezután azt hitte, párja végre rendezi a helyzetet, ám amikor majd’ egy év elteltével betelefonált az Elműhöz, kiderült: nem is szabadna, hogy áram legyen náluk, a házba hivatalosan ugyanis nincs bekötve. Ezek után derült ki, hogy az elmúlt időszakban közvetlenül a villanyvezetékből kapták az áramot.

Bele sem merek gondolni, hogy ezért mekkora bírságok szab ki a szolgáltató. Mivel a kisfiammal és kislányommal gyesen voltam, az élettársam fizette be a csekkeket. Már ha éppen befizette, mert pár napja kiderült, hogy 300 ezer forintos lakbértartozásunk is van. A hátralék és a bíróság összege majdnem 3 millió forintra rúg: fogalmam sincs, miből fizetem ki” – vallotta be az egyedülálló anyuka.

Hozzászólások