Újabb balesetet szenvedett Rékasi Károly

Ha nem vigyáz, ismét műteni kell

2015/12/03

Rékasi Károly operált lábában eltört két csavar. Az egész tartólemez elfordulhat, ha nem vigyáz, és akkor ismét kés alá kell feküdnie.

Bár Rékasi Károly majdnem végzetes kimenetelű balesete után nagyon jól haladt a felépülés, a színművész azonban állapota most sokkal rosszabbra fordult. A Barátok közt sztárja ugyanis megcsúszott, és a műtött lábában eltörtek a csavarok.

Amikor megtörtént ez az eset, nem akartam még róla beszélni, mert féltem, hogy túldimenzionálják ezt az egészet. Úgysem tudott volna akkor segíteni senki azért, mert tud róla, csak az orvosok. Valóban nagyobb terhelést kapott a megsérült jobb lábam, mint kellett volna, de abban a pillanatban, amikor eltörtek azok a csavarok, éppen minden utasítást betartva közlekedtem. Egy esős napon orvosi vizsgálatra tartottam két bottal, amik szétcsúsztak, a lábam pedig megcsavarodott. Éreztem, hogy fáj, szerintem akkor törtek el” – mondta a Borsnak Rékasi Károly.

rékasi károly
Rékasi a napokban tért vissza a színpadra

A népszerű színész az utóbbi időkben már bot nélkül tudott járni, de az eset után kénytelen ismét a segédeszközt használni, mert nem terhelheti a sérült lábát. Ugyanis ha a harmadik csavar is eltörik benne, akkor ismét meg kellene operálni. Így a bottól csak a forgatásokon és színházi előadásokon válik meg.

 

Olvass még Rékasi Károlyról

Hozzászólások