Újabb botrány a Got Talent válogatóján

Horgas Eszter barátaival kivételezett

2015/11/25

Horgas Eszter kiverte a biztosítékot a Got Talent legutóbbi válogatóján. Olyan együttest juttatott tovább, melynek tagjaival évek óta baráti viszonyban van.

Horgas Eszter megnyomta az aranygombot, vagyis azt a lehetőséget használta, hogy kizárólag az ő szavazatával biztosan továbbjusson egy produkció. A Got Talent színpadán épp a Talamba együttes állt, és a csapattal évek óta nagyon jó kapcsolatot ápol a zsűritag, sőt több közös koncertjük is volt. Horgas Eszter állítja, hogy kivételezésről szó sem lehet nála, hiszen volt tanítványa, ismerőse, kollégája is szerepelt már a műsorban, és nem szavazott rá, mert nem tartotta jónak a produkcióját.

horgas eszter

„Senkinek sem hívtam fel a figyelmét a versenyre. A magam jelenléte is az utolsó percekben dőlt el, hisz pont a válogató alatt egy nemzetközi turném lett volna, amit az utolsó pillanatban sikerült augusztusra áttenni. Ugyanígy nem segítettem nekik sem és más ismerősnek sem. A Talambánál is féltem, mert ha nem ilyen magas színvonalú az előadásuk, biztos nem szavazok rájuk. Akiket sokra tartok, azok­kal sokkal szigorúbb vagyok, mert nagyobb az elvárásom” – jelentette ki a Borsnak a fuvolaművész.

A Talambának fogalma sem volt arról, hogy kik lesznek a Got Talent zsűritagjai, amikor a válogatásra mentek.

„Ahogy a többi induló, mi sem tudtuk, hogy ki lesz a HGT zsűrijében. Az elmúlt tizenhat évben szerencsére több elismert, kiváló művésszel és zenésszel volt alkalmunk egy színpadon zenélni, bármelyikük ülhetne most a zsűriben” – hangsúlyozta a napilapnak Zombor Levente, a Talamba tagja.

A tehetségkutatóba bárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy profi zenész vagy sem.

„Amikor kiderült, hogy Eszter zsűritag lesz, a Talamba jelezte, hogy már dolgoztak vele. Tudattuk Eszterrel is, hogy indul a Talamba. Nem akartunk kizárni a versenyből egy kiváló zenekart csak azért, mert a négy zsűritag közül az egyikkel már felléptek, hiszen amit csinálnak, az nagyon színvonalas. Eszterről pedig a hét epizód válogatás alatt pontosan kiderült, hogy magas a mércéje. Akárkire nem nyomna gombot, csak mert ismeri – mondta Schiwert-Takács László, a Got Talent kreatív producere.

Hozzászólások