Újabb botrány? – István Dani mutánsnak nevezte az ikreket

Petra és Bochi próbálta jobb belátásra bírni a műsorvezetőt

2015/06/17

Bochkor Gábor, István Dániel és Pordán Petra éppen a mai témákat sorolták hallgatóik számára, amikor újabb – sokak számára érthető módon talán – sértő megjegyzés került az éterbe.

Szerda reggel, alig hat óra után, közvetlen a dajkanyelv szükségességének megvitatása előtt kerültek szóba az ikrek Bochkor Gábor, István Dániel és Pordán Petra beszélgetésében, a Music FM (melynek weboldala nem elérhető) Önindító című műsorában.

istvandaniel_bochkor_pordan

Bochi hamarosan érkező vendégeit, a Voice-ban megismert Szécsi Sacit és Böbét harangozta be, akikkel egy rendhagyó tesztet végeznek majd élő adásban. Ezután István Dani úgy döntött, megosztja tegnap óta érlelődő véleményét műsorvezetőtársaival és a hallgatókkal. Kendőzetlen őszinteséggel vetette bele magát a témába: egy pillanat alatt elképzelte, milyen lenne számára, ha még egy olyan külsejű ember élne a Földön, mint ő – egyáltalán nem repesett a gondolattól, sőt mutánsoknak nevezte azokat az embereket, akik ikrekként jöttek világra. Bochkor és Petra próbálták csitítani Danit, ám ő hajthatatlan volt, amíg ki nem adta magából magvas gondolatait.

Ezután érkezett egy hallgatói hozzászólásuk is a témával kapcsolatban, melyet Dani olvasott fel: „Vannak ám kétpetéjű ikrek is – nálunk a megérzés működik.” – ha szerencséjük van, talán nem veszik a lelkükre István Dani megnyilvánulásait azok a hallgatók, akikről szólt a „hirtelen” vélemény.

Hozzászólások