Újabb cicaharc: Molnár Anikó irigy Sarka Katára

Csak nem Hajdú kellene neki is?

2015/08/18

Molnár Anikó irigyli Sarka Katát, és azért, hogy hasonlíthasson Hajdú Péter feleségére, még kés alá is hajlandó feküdni.

Az utóbbi néhány évben több drasztikus változáson is átment az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó: a negyven éves valóságshow-veterán hol csontsovány volt, hol meghízott és a súlyfelesleggel küzdött. Az utóbbi egy évben azonban rájött, hogy a plusz kilók nem csak esztétikai problémát jelentenek, hanem az egészségére is károsak.

Komoly életmódváltásának meg is lett az eredménye, és most ismét vékony. Csakhogy a súlyvesztés miatt az alakja már nem olyan, mint régen – és nem is olyan, mint Hajdú Péter feleségéé, akivel szívesen cserélne.

Mindig is irigykedve nézem Sarka Katát, hogy milyen kitartó és irgalmatlan diétára képes a fitneszverseny érdekében. Tisztában vagyok vele, hogy én erre nem vagyok alkalmas, mert képtelen lennék betartani, de mozognom muszáj, mert hiába lettem könnyebb, a bőröm sokat vesztett a feszességéből. Az edzés mellett szeretnék újra kés alá feküdni és a mellemet felvarratni egy plasztikai sebésszel” – árulta el a Borsnak Anikó.

A majd’ húsz kilós fogyásra komoly oka volt, hiszen egy felmérésből kiderült, hogy a cukor a szervezetére nézve olyan ártalmas, hogy akár meg is ölheti.

„A legnagyobb sokk az volt, hogy a banán és a saláta sem jó a szervezetemnek. Gyökeresen megváltoztattam az életmódomat, és ma már bioboltokban és paleo cukrászdákban vásárolok. Huszonöt kiló a végleges célom, most tartok tizenhétnél, és ha magamon nem is nagyon veszem észre, az ismerőseim rendszeresen megjegyzik, milyen sokat fogytam – mondta büszkén Molnár Anikó. 

 Molnár Anikó már elfogadta telt idomait, ám a közelmúltban már nem érezte jól magát a bőrében. Fogyókúrába kezdett, és remek eredményt ért el. Az RC News-nak elárulta titkát!

csunyan_beszolt_molnar_aniko_a_szilveszteri_petardazoknak_1

Hozzászólások