Újabb fejlemények Rékasi Károlyról

Szemtanú számolt be a látottakról

2015/07/09

A Barátok közt rosszfiúja már több mint egy héttel ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet Budán. Rékasi Károly azóta kórházban van, de szerencsére jól sikerült a beavatkozás és az intenzív osztályt is elhagyhatta már.

Szigorúan őrzik és ápolják Rékasi Károlyt, akiért családja, barátai és kollégái mellett sokan aggódnak az utóbbi időben. Állítólag nehezen tűri az ágyhoz kötöttséget, ugyanis fájdalmai ellenére is szeretne felkelni és mozogni. Szerettei gyakran látogatják, így nem is csoda, hogy egy szemfüles látogató kiszúrta és le is fényképezte Détár Enikőt, aki Gigivel együtt látogatta meg gyermekei édesapját a napokban.

„Nem tudom, mikor érkezhetett Détár Enikő, én a dohányzóban találkoztam vele először. Pontosabban a kórház előtt, ahol mindenki dohányozni szokott.  A lépcsőn jött le egy szőke lánnyal, aki szerintem a Rékasival közös gyermekük, Gigi lehetett. Nem tűntek megrendültnek vagy szomorúnak, felszabadultan beszélgettek, s ebből úgy gondolom, hogy szépen gyógyul Rékasi, minden rendben van vele. Amikor leértek az információhoz, úgy hallottam, egy egyenruhás őrtől még azt is megkérdezték, hol találnak a környéken egy gyógyszertárat. Azt nem tudom, hogy Rékasinak kellett-e valami, vagy maguknak akartak vásárolni, mindenesetre átmentek a szemben lévő patikába” – mesélte M. Marcella, a Blikk olvasó-riportere, aki szintén látogatóként érkezett az intézménybe egyik rokonához.

Hozzászólások