Újabb fejlemények Toncsi zaklatási ügyében

Szorul a hurok?

2015/08/26

Végre pont kerülhet Sarka Kata és Bálint Antónia ügyére, egy szakértői vélemény ugyanis már van a hangfelvétel eredetiségét illetően.

Augusztus 6-án éjjel különös telefonhívásokat kapott Hajdú Péter, majd Sarka Kata: a hívó Bálint Antóniának adta ki magát, és trágár beszólásokkal, valamint szexuális ajánlatokkal zaklatta a házaspárt. Kata felvette az egyik beszélgetést, és bár Toncsi tagadja, hogy valóban ő hívogatta Hajdúékat ittas állapotban, a szakértői vélemény egyértelmű választ adott.

„Az elvégzett percepciós és műszeres vizsgálatok alapján megállapítást nyert, hogy vizsgálatra adott telefonos hangfelvételeken hallható, magát Bálint Antóniának kiadó személy hangja valószínűleg Bálint Antóniától származik. Megfigyelhető nagyfokú hangi egyezőség, de személyi egyezőség egyértelműen nem mondható ki” – írta a Blikk által felkért szakértő az ügyben.

Természetesen Toncsi is megszólalt az eredményekkel kapcsolatban.

Nem hívtam őket telefonon, erről a részletes híváslistám is megvan. Aki a nevemben telefonált, lapít, de nem úszhatja meg büntetlenül. Viszont a független magyar bíróság által kirendelt igazságügyi szakértő készít majd szakvéleményt, abból ki fog derülni az igazság. Ügyvédem már elindította a folyamatot, számomra ott zárul majd le ez az ügy” – mondta a lap megkeresésére Toncsi.

Most az a legújabb hír, hogy az igazságügyi szakértő is megmondta, hogy én telefonáltam. De kérdem én? Hogy állapíthat…

Posted by Bálint Antónia Rajongói Oldala on 2015. augusztus 25.

Sarka Kata számára eddig sem volt kérdés, hogy Bálint Antónia zaklatta őket.

„Korábban a Class Fm hangmérnöke nem hivatalosan közölte, most az egyik legnevesebb igazságügyi hangszakértő pedig hivatalosan írásba adta, hogy Bálint Antónia hívogatott és mocskolódott velem trágár stílusban. Eddig sem volt titok számomra, de mivel mindvégig, minden fórumon tagadta, ezért fontos volt, hogy kiderüljön az igazság! A felvételen áradt a bűz és a trágárság a szavaiból, emberhez nem méltó módon fröcsögte otrombaságait rám! Az igazságügyi hangszakértői vélemény hivatalos, a bíróságon felhasználható dokumentum! A magam részéről a nyilvánosság előtt ezzel lezártam az ügyet – írta rajongói oldalán Kata.

Hozzászólások