Újabb filmben szerepelt a magyar szépségkirálynő

Interjú Szick Petrával

2017/03/14

Szombaton egy fiatalok által készített magyar film premierjén jártunk. A filmben szerepet kapott Szick Petra szépségkirálynő is, akivel interjút is készítettünk.

Szombaton bemutatásra került a Damnatorum című film, melyet a Ganzer Bros. Pictures álmodott majd rendezett meg. A filmben Szick Petra szépségkirálynő is szerepelt.

1. Hogy kaptál szerepet a filmben? 

Unger Donát színész mondta, hogy a filmben Gabi szerepére keresnek valakit. Többen is visszautasították már a felkérést, mivel a forgatókönyvben szerepelt egy vízbefolytós jelenet, melyben Gabinak kellett helyt állnia. Számomra ez egy új kihívás volt, és az eddigi munkáimnak köszönhetően tudtam, hogy milyen egy forgatás, így tisztában voltam azzal is, hogy nem eshet bajom. A jelenetek hitelességének kedvéért különböző trükköket alkalmaznak. 

2. Korábban említetted, hogy szerepeltél már az Éjjel-Nappal Budapestben és a Jóban rosszban című sorozatban is. Mennyire tért el a Damnatorum forgatása ezektől? 

Mindkettőben csak statisztaként szerepeltem, ezen kívül sok különbség nem volt. 

3. Nehezebb dolgod volt, hogy amatőrökkel kellett dolgoznod?

Nem csak amatőrök, hanem színészi végzettséggel rendelkezők is szerepeltek a filmben. Ilyen szereplő volt a korábban már említett Unger Donát is.   Nekem sincs ehhez képesítésem, így nem mondanám magam se színésznőnek, se profinak. Egyelőre csak kóstolgatom a szakmát, hiszen eddig az iskola és a modellkedés töltötte ki az életemet. Amióta az eszemet tudom érdekel a szakma, úgyhogy mikor lehetőséget kapok azt meg is ragadom. Tervben van egy színészi iskola elvégzése. A szereplők szuper munkát végeztek, néhányukról meg sem tudtam volna mondani, hogy nem hivatásos színész. 

4. Akadtak bármiből adódó nézeteltérések a forgatás során? 

A rendezőnek Ganzer Olivérnek profin kidolgozott forgatókönyve, illetve elképzelése volt az összes jelenetről. Mindenki hallgatott rá, így nézeteltérésekre nem volt ok. 

5. Voltak olyan jelenetek a filmben, amit inkább kivágtatok és nem került bele valamilyen okból?

Nem hiszem, hogy voltak olyan jelenetek, amiket ki kellett volna vágni. A Pötyit alakító Donátnak hirtelen ki kellett költöznie Amerikába, ezért vele nem tudták befejezni a forgatást, ezért őt ki kellett írni a film második részéből.

6. Habár a párod Tihomir is híres, hogy éli meg azt, hogy te is egyre ismertebb leszel? 

Tihomirral a távolság ellenére is nagyon szoros a kapcsolatunk. Teljes mértékben segítjük és támogatjuk egymást mindenben. A hűség és a bizalom nagyon fontos egy távkapcsolatban, főleg így, hogy mindkettőnknek vannak rajongói. Örül neki, hogy boldog vagyok és azt csinálom, amit szeretek. Az, hogy egyre ismertebbek vagyunk nem jelent gondot egyikőnk számára sem. 

Hozzászólások