Újabb fordulat a Győzike-TV2 ügyben

Nyilvánosságra került az első vágott videó

2014/08/01

Mint ismeretes, pár hete a TV2 felbontotta Győzikével a szerződését, miután a showman megrángatta és megfenyegette a csatorna egyik szerkesztőjét.

Akkor Győzike azt nyilatkozta, hogy ordibálni ordibált, de nem rángatta és nem emelt kezet a lányra, aki állítólag azt kérte Tőle, hogy az Édes Élet egyik adásában szidalmazza édesanyját!

Győzi természetesen tagad mindent, idegileg kiborult, és még pszichiátrián is kezelték az eset miatt, ám ott is kapott hideget-meleget a TV2 és a szerkesztő – hiszen folyamatosan járt a szája az esettel kapcsolatosan. Ugyanígy tett a Facebook-oldalán is (szidalmazta a stábtagot és a csatornát) és lassan az ember már nem tudja eldönteni, hogy ez is a műsor része-e, vagy valóban valóság, ami történik.

De volt, amikor épp elnézést kért bejegyzésében a szerkesztőlánytól, aki máig nem szólalt meg és kerüli a nyilvánosságot.

Utolsó őszinte vallomásában azt írta: „Bocsánatot szeretnék kérni mind azoktól, akiket viselkedésemmel megbántottam,és csalódást okoztam,de újra csak ismételni tudom magam, „én soha nem ütöttem meg nőt,és főleg nem a szerkesztő nőt Violettát!” Kedves Violetta, bocsánatot kérek a viselkedésemért,a kiabálásomért,és azért hogy megbántottalak! Továbbá bocsánatot kérek a TV2-től is,de ők is tudták,épp úgy mint az egész ország hogy pánik betegségben szenvedek már 4 éve,és gyógyszeres kezelés alatt állok. Ez már szerződés aláírásakor sem volt titok! Meg szeretném köszönni a régi szerkesztőknek, Editnek és Timinek a belém fektetett munkájukat, ők nem csak az életem részévé váltak, hanem barátaim lettek, és ha kellett, akkor ők voltak a pszichológusaim is. Ők sikeresen tudták kezelni a betegségem. Én nem gondoltam volna, hogy 3 munkanap alatt egy új szerkesztő nő a 14 éves karrieremet tönkreteszi, de még egyszer bocsánatot kérek tőle, és kívánok neki sok sikert az életben, és a munkájában továbbra is érjen el olyan nagyszerű sikereket, mint amit eddig elért. A szerkesztő nőnek, illetve az újságíróknak köszönöm, hogy a kórházból jövet, Budapesten többen rám kiabáltak, megaláztak, és trágár szavakkal szidalmaztak, és hangoztatták, hogy „nő verő cigány vagyok!”stb.. Bocsáss meg kedves Violetta, bocsásd meg tetteit egy beteg embernek…

A kórházban rájöttem sok dologra,és bízom az orvosomban,és a gyógyszereimben,hogy nem lesz többet pánik kirohanásom,és kezelni tudok minden helyzetet a jövőben. Nagyon sajnálom,hogy az egész kirohanásom a munkahelyemen,munkaidőben történt. Sajnálom, hogy azért roppantam össze idegileg, mert a szerkesztő nő flegmán kért olyan dolgot tőlem, amit soha nem tennék meg. Sajnálom, hogy a tisztelt szerkesztő nő nem tudta a helyzetet megfontoltan kezelni. Továbbá amit nagyon sajnálok, hogy azok a stáb tagok, akik az életünk részévé váltak, akik nálam ettek-ittak, és jól érezték magukat, azok hátba támadtak, de meglehet őket is érteni, hisz ők sem szeretnének munka nélkül maradni. Hogy mi váltotta ki az egész helyzetet?

Valószínű az, hogy meg kell felelnem mindenkinek, a főnökeimnek, a szerkesztő nőnek, a testvéremnek, szüleimnek, a családomnak, az ismerőseimnek. Játszanom kell a szerepemet, szerveznem kellett a forgatások helyszíneit, de e közben legyek családapa, szerető férj, és intézzem a családom gondjait, meg ilyenek. Nagyon nagy a felelősség rajtam, de ezt csak azok tudják, akik ismernek személyesen. A részemről ezt az ügyet lezárom, és kívánok azoknak az embereknek sok sikert, akik hátba támadtak, akik a betegségemet nem tudták kezelni, és kérem a jó Istent, hogy adja az áldását rájuk!

Az eset után Győzi már többször hangoztatta, hogy igazát videofelvételen is rögzítették, de érdekes, hogy az eddig nem került elő – mostanáig. Merthogy egy hölgy – aki állítólag szemtanúja volt lakása ablakából az esetnek – a Blikknek átadta azt a vágott videót, amely rögzítette az esetet.

Erről maga Győzi is tett ki egy posztot Facebook-oldalára:

Most akkor Irénke vagy Magdolna?
Most akkor Irénke vagy Magdolna? Fotó: Győző Győző Gáspár Facebook-oldala

Ám kiderült, hogy a felvétel vágott, és azon bár valóban nincs tettlegesség, kissé ellentmondásos a tartalma azzal, amit a szemtanúk állítanak.

A videót megnézte a TV2 kommunikációs vezetője, és Ő is azt nyilatkozta a Blikknek, hogy pont azok a konfliktusos részek hiányoznak belőle, amellyel kapcsolatosan kiadták a nyilatkozatot.

Mindent egybevetve Győzike kitart állítása mellett, sőt perrel is fenyegeti azt a szerkesztő lányt, aki máig nem nyilatkozott az ügyben és máig nem jelent meg a nyilvánosság előtt, ahogyan a TV2-t is, mert szerinte szándékosan akarják őt kicsinálni, nem pedig az lehet, hogy paranoiája miatt nem képes reálisan felmérni a helyzetet. Szerintük a vád – miszerint megütötte a TV2 szerkesztőjét – kiskorú lányuk előtt becsteleníti az apát és lelkileg tönkreteszi őt.

De az, hogy Bea asszonnyal úgy üvöltenek egymással, mint a kocsisok – na, az nem minősíti viselkedésüket!

Győzike legutóbbi Facebook-posztjában ez olvasható:

edeselet
Fotó: Győző Győző Gáspár Facebook-oldala

A kérdés már csak az: Ő mit tanult az esetből???

Hozzászólások