Újabb harc – Demcsák 50 millión pereskedik volt férjével

Csak tartozásról van szó?

2015/03/11

Alig ért véget Demcsák Zsuzsa sok megpróbáltatással járó házassága és válópere, máris itt a következő próbatétel: a vagyonmegosztás. A műsorvezető most sem számíthat gyors megegyezésre.

Ötven millió forintos vagyonról kezdődött meg a per Demcsák Zsuzsa és volt férje, Kiss József között. Azonban a Blikk információi szerint nem a vagyon megosztása a tét, hanem az, hogy ki vállalja a több tízmillióra rúgó tartozás visszafizetését. Éppen ezért az ügy hosszú évekig elhúzódhat, a sok másik mellett, ugyanis a vagyonmegosztással párhuzamosan számos büntetőper is zajlik a két fél között.

Az egykori házaspár egy budai luxusapartmanban élt két gyermekével, amit 40 milliós devizahitelből vásároltak. A kapcsolat megromlása és az árfolyamváltozás miatt annyira megemelkedtek a törlesztő részletek, hogy – a hírek szerint – az akkor már a férje nélkül, a gyermekeivel élő műsorvezető nem tudta fizetni, így az ingatlant elvette tőle a bank.

Demcsák
Az egykori házaspár a bíróságon egymásra sem nézett (fotó: Blikk)

A volt férj azonban azt állítja, hogy Zsuzsa még mindig abban a luxusapartmanban él a gyerekekkel azért, mert a családfő rendezte a hatalmas adósságot, ám közben saját lakhatása biztosítása érdekében albérletet fizet.

Az álláspontok több tízmillió forintnyira vannak egymástól. Demcsák Zsuzsa férjének komoly követelései vannak, de ennek kifizetéséről volt felesége hallani sem akar” – mondta a Blikknek a párt és az ügyet ismerő informátor.

Tovább bonyolítja az egyébként sem egyszerű ügyet, hogy a TV2 műsorvezetője 50 millió forintot követel vissza exétől.

A felperes beadványában azt állítja, édesapja 50 millió forintot adott kölcsön Kiss Józsefnek, amit még nem kapott vissza. De erről semmilyen dokumentumot nem tudott bemutatni” – tájékoztatta a napilapot dr. Fekete Tamás, a volt férj ügyvédje.

Hozzászólások