Újabb harcművészek versenyeznek Dorkoban

Újabb megállapodást kötött a Dorko

2018/11/21

Újabb megállapodást könyvelhetett el a magyar sportmárka, aminek eredményeképp a hazai kempo válogatott már Dorkóban mérkőzik meg a bajnoki címért november 30. és december 2. között a Magyarországon megrendezésre kerülő Sport Kempo Világbajnokságon.

A magyar sportmárka, a Dorko bravúros időzítéssel ütötte nyélbe újabb megállapodását, mivel a hazai kempo válogatott már Dorkóban küzd majd a bajnoki címért az idén először megrendezésre kerülő Sport Kempo Világbajnokságon. Ráadásul, a United World Sport Kempo Federation égisze alatt született eseménynek Magyarország ad otthont első ízben, így válogatott kempósainknak minden adott lesz ahhoz, hogy otthonosan érezzék magukat a bajnokságon, hiszen hazai pályán, hazai márkában szerepelnek majd.

dorokohungaryfinal-1834

„Idén több mint 700 versenyzőt várunk a világ minden tájáról Budapestre a legkisebbektől egészen a veterán korú sportolókig. Rendkívüli büszkeség, hogy Magyarországon egy magyar sportmárkával karöltve köszönthetjük az idegenből érkező versenyzőket. Úgy véljük, hogy ez már önmagában emeli az esemény színvonalát, de bízunk abban is, hogy a 4 éves megállapodás abban is segít majd, hogy tovább építhessük a sport kempót egészen az olimpiai részvételig.” – nyilatkozta Laca Ádám Illés, a Magyar Kempo Szövetség elnöke.

A sajtóeseményén Kovács Alexandra, az első magyar női MMA Európa-bajnok és kempo válogatott is részt vett, aki szintén elismerő szavakkal méltatta a Dorko és a Szövetség egyezségét: „Büszkék vagyunk, hogy a legjobb magyar sportmárkával kötöttünk megállapodást. Úgy gondolom, hogy minden versenyzőnek sokat fog adni, hogy nemcsak itthon, de magyar márkában szerepelhet.”

Dobrovszki Dániel Photo

A Dorko a 4 éves szerződést TEAM HUN névre hallgató programja keretein belül kötötte, aminek nem titkolt célja, hogy fokozatosan minden magyar sportolót a hazai brand öltöztessen. A magyar márka törekvései egyébként rendkívül sikeresnek bizonyulnak, mivel alig pár hónap leforgása alatt számos sportszövetséggel jutottak már megállapodásra. A márka képviselői szerint pedig ez még csak a kezdet.

Photo Novák Eszter 2

Hozzászólások