Újabb hódítás: vele kavar Aurelio!

Már rég túltette magát Zsófikán

2015/08/17

VV Zsófika és VV Dóri után Aurelio ismét egy bombázót cserkészett be – ezúttal Dominika a szerencsés.

Úgy tűnik, VV Aurelio nem tud ellenállni a szép lányoknak – nem csoda, hogy ismét újabb trófeát gyűjtött be. A Való Világ hatodik szériájának győztese ezúttal nem egy másik valóságshow hőssel került komolyabb kapcsolatba, ám új barátnője, Dominika abban hasonlít a macsó korábbi hódításaira, hogy nagyon dekoratív hölgy.

Aurelio a közösségi oldalán jelentette be, hogy ismét kapcsolatban van, bár talán ez annyira nem lepett meg senkit, hiszen az utóbbi időben csak úgy falja a lányokat.

VV Zsófikával való különös szakítása után (ha lehet egyáltalán szakításnak nevezni, hiszen a VV cukisága nem is tudott arról, hogy szerelmének már másik barátnője van) VV Dóri került terítékre a macsónál, ám az ő kapcsolatuk sem volt hosszú életű: bár úgy nyilatkoztak róla, hogy megtalálták a másikban a lelki társukat, néhány hét után elváltak útjaik.

A két VV szerelem arra volt jó, hogy a korábban vetélytársnőknek számító Zsófika és Dóri összefogtak a csalfa Aurelio ellen, és a legjobb barátnőkként néhány interjúban kicikizték Aut. Ő azonban gyorsan vigaszra lelt egy Vivien nevű bombázónál – csakhogy már ez a szerelem is a múlté, hiszen jött Dominika.

A hódításait tekintve elmondhatjuk, hogy Aurelio nagyon szereti a szépet. Reméljük, a mostani kapcsolata tartósabb lesz!

 

Olvass még VV Aurelióról!

Hozzászólások