Újabb hollywoodi sztár kapott csillagot

Melissa McCarthy-t még Susan Sarandon is megünnepelte

2014/07/03

Melissa McCarthy nemrég  Budapesten forgatta legutóbbi filmjét. Egy robogón láttuk száguldozni a Szabadság-tér környékén, azonban a sztár már vissza is tért Hollywoodba, hogy az egyik legnagyobb díjat vegye át – csillagot kapott a hírességek sétányán.  

Melissa McCarthy1Az eseményt még Susan Sarandon színésznő is megosztotta Facebook oldalán, akivel legutóbbi közös filmjükben, a ‘Tammy’-ban játszottak együtt. ‘ Nagyon büszke vagyok, hogy ez megtörtént. Nagy szív, kimagasló tehetség, gyönyörű ember. ‘- posztolta Facebook oldalán. Természetesen, ahogy ez lenni szokott, Melissa McCarthy kéz- és láblenyomata is szerepel a többi sztár csillaga között, amit a híres Chinese Theather előtt nyomott a betonba. A sétányon többek között Marilyn Monroe, Bob Hope, Humphrey Bogart és Brad Pitt is kapott már csillagot.

 

A 43 éves komika egy térd alatt érő kék ruhában pózolt a fotósoknak. Piros cipőjét ledobva nagyon koncentrált, amikor a betonba lépett. A hírességek sétányán 1927 óta kapnak csillagot a sztárok, már közel 200 híresség aláírása díszíti az utat. Melissa igen sűrű hónapokat tudhat maga mögött, hiszen az elmúlt hónapokban több forgatáson is részt vett – többek között Magyarországon is – és nemrég mutatták be új filmjét Amerikában. Az egyelőre ‘Tammy’ angol címmel futó filmben egy megkeseredett nőt alakít, aki útra kel kissé házsártos anyukájával, miután kirúgták munkahelyéről és elhagyta férjét.
Hozzászólások