Újabb képek szivárogtak ki az iPhone 6-ról

Szeptember 6-án minden kiderül

2014/08/07

Több hírforrás is megerősítette már, hogy az Apple szeptember 6-án egy különleges esemény keretein belül mutatná be az iPhone 6-ot, amely egybeesik az Apple szokásos őszi termék bevezetéseinek időpontjával.
iphone-6-dummy-clone-twitter-1
Arról még nem pletykálnak, hogy bemutatásra kerülnek-e úgy a 4.7, mint az 5.5 inches modellek, de mindkét típusú készülékről már több információ, és kép is kiszivárgott a netre.

Egy Twitter felhasználó kedden tett közzé újabb képeket az iPhone 6-ról, amely ugyanúgy néz ki, mint amilyeneket mások is kiszivárogtattak már, így formailag biztosak lehetünk benne, hogyan fog kinézni a legújabb Apple termék.iphone-6-dummy-clone-twitter-4

A megosztó – @cecilymohammed – nagy valószínűség szerint vagy egy iPhone 6 klónt, vagy egy minta készüléket tart a kezében, mert a készülék egyik képen sincs bekapcsolt állapotban. Erre utal a furcsa kamera vaku a hátoldalon, ami az egyetlen olyan jel, hogy a telefon egy nagyon, de nagyon jól sikerült klón. Hasonlóan néztek ki azok a képek és videók is, amit a Reddit tett közzé a YouTube-on!

Ami pedig a telefon dizájnját illeti: karcsú, lekerekített sarkokkal, nagy kijelzővel, újratervezett hangerő gombokkal, vakuval és antennával kerül a boltokba. Ugyancsak áthelyezésre került a bekapcsoló gomb is – tehát a képeken látható mintakészülék szerint igencsak formásra sikerült az Apple legújabb okoskészüléke.

Természetesen az Apple háza tájáról még semmilyen infó nem látott napvilágot, így mindenki kíváncsian várja, hogy milyen is lesz az iPhone 6.

iphone-6-renders

Hozzászólások