Újabb magyar modell pózól a Playboy címlapján

Mihalik Enikő újra ledobta a textilt!

2018/01/08

Mihalik Enikő ismét leevtkőzött a legismertebb férfi magazinnak a Playboynak. Nagyon szexi, ahogy a legújabb címlapfotóján pózol. 

Mihalik Enikő azzal  büszkélkedhet, hogy egy sor dologban magyar modellként az első lehetett. Annak idején ő volt a GLAMOUR magazin első magyar címlaplánya, ahogyan ő vehette át elsőnek Az év topmodelljének járó díjat is a GLAMOUR Women of the Year gálán. Persze el kell ismernünk, hogy nemzetközi szinten nyilván a nagy divatházak reklámjai, vagy a legrangosabb divatmagazinok címlapjai nagyobb durranásnak látszanak. Emlékezhettek arra, hogy két éve ő volt az első magyar modell, aki a nyuszis magazin, a Playboy címlapján szerepelt az amerikai kiadásban.

Nos, Enikő természetesen a sikerek ellenére sem dől hátra, kirobbanó formában van, és készen áll újabb nagy dobásokra. A legutóbbiról kis híján lecsúsztunk, de szerencsére még időben felfedeztük, hogy szépen csendben a Visage Models szépsége újabb Playboy címlapon domborított, hiszen ő volt a koreai kiadás decemberi címlaplánya. Fantasztikus, és természetesen Mihalik Enikő megint ultradögös.

forrás

Hozzászólások