Újabb magyar sztárpár született

Közel 20 év köztük a korkülönbség

2014/07/04

Úgy tűnik, hogy a nyár eleje a szakításokról és új szerelmek éledéséről szól, nincs ez máshogy a hazai sztárok világában sem. Ahogy ez a civilek között is lenni szokott, a munkahelyi szerelem hamar rátalál az emberre, főleg ha pörgős életet él és nem igazán van ideje máshol ismerkedni. Ma újabb sztár szerelem kibontakozásáról adunk hírt, sztárpár született!

SztárszerelemLovasi András nőügyeiről soha nem volt hangos a sajtó, pedig –  ezt is elég kevesen tudják – öt éve vált el feleségétől, akivel húsz évig éltek együtt. Az mindenki számára nyilvánvaló, hogy egy-egy koncert után milyen rajongótábor veszi körül a zenészeket, nem volt ez máshogy Lovasi Andrásnál sem. Nemrég megjelent könyvében is elmeséli ezeket a történeteket, állítólag feleségét is Ő hagyta el egy másik nő miatt.

A Blikk információi szerint azonban most szó sincs ilyenről, hiszen Lovasi egy ideje szingliként éli az életét, és jelenlegi párjával, a színésznő Földes Eszterrel az Életművész forgatásán találkoztak, ahol Eszter volt a műsorvezető, aki végig követte Lovasi egy napját. Kapcsolatukra egy bennfentes hívta fel a figyelmet, aki a Budapesti Operettszínház büféjében látta őket együtt és látszott rajtuk, hogy egy párt alkotnak.

A sztárpár eléggé zárkózott, ha a magánéletükről van szó, egyelőre nem álltak a nyilvánosság elé bejelenteni szerelmüket. 20 év korkülönbség van közöttük, de ez a Kiscsillag énekesét és a Beugró című műsor sztárját nem zavarja. ‘Nagyon jól érzem magam, felhőtlenül boldog vagyok, de nem szeretnék ennél többet mondani, nincs szükségünk címlapra’ – nyilatkozta a Blikk című napilapnak  Földes Eszter és nem tagadta, hogy kapcsolatban van Lovasi Andrással.

Fotó: Kiscsillag Zenekar/Galantai Zoltán, Facebook/Földes Eszter

Hozzászólások