Újabb magyar sztárszerelem a láthatáron?

Debreczeni Zita bepasizott?

2014/12/02

A pár hónapja szingliként élő Debreczeni Zita látszólag megtalálta a boldogságot, méghozzá nem is akárki oldalán. Úgy tűnik, az ex-modell megfelel kiszemeltje kritériumainak, amit a sikeres férfi nemrég ismertetett a TV2 műsorában. Újabb sztárszerelem van kialakulóban?

debreczenizita4

Szombat este egy budapesti szórakozóhelyen bukott le a pár. Debreczeni Zita együtt érkezett szerencsés áldozatával, és mint kiderült, együtt is távoztak a helyszínről. A Blikk egyik olvasó-riportere volt szemtanúja a történteknek, aki minden részletet elárulta a látottakkal kapcsolatban.

„Izzott körülöttük a levegő, és egyáltalán nem is titkolták, hogy egy párt alkotnak. Mindenki előtt csókolóztak egymással” – mesélte a „szemtanú” a lapnak.

Zita pár hónappal ezelőtt szakított legutóbbi párjával, Kristóffal. Most pedig a híres étterem tulajdonos oldalán keresi a boldogságot az egykori modell.

gianni2

A tíz évvel idősebb Gianni Annoni júliusban mesélt saját elvárásairól, ami a hölgyeket illeti: „A választottam legyen természetes, nem szeretem a túl sok sminket. Fontos számomra, hogy szép legyen a keze és a lába is, és nagyon fontos a mosolya. Ha lehet, legyen barna, hosszú a haja, világosabb szeme, de ha az is barna, az sem gond. Legyen magas, kb. 175 centi, de tűsarokban ne legyen magasabb nálam. Legyen humorérzéke, öniróniája, és legyen hagyománya is, nekem ugyanis nagyon fontos az, amit a családomból magammal hoztam. Szeressen enni, persze ha szükségét érzi, foglalkozzon a diétával, de ne fóbiásan. Azt nem szeretem. Beszéljen nyelveket, és szeresse a sportot, csakúgy, mint én. Tudjon vidám lenni, és ami talán a legfontosabb, legyen türelemmel felém.”

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy hosszú távon mennyire felel majd meg Debreczeni Zita ezeknek a kritériumoknak, az azonban biztos – a fotós közösségi oldala szerint –, hogy rengeteg időt töltenek együtt jelenlegi kedvesével.

Hozzászólások