Újabb magyar tánccsapat a világhír kapujában

Leesett az amerikai zsűri álla a Freelusion láttán

2015/06/10

Újabb magyar csapat hódítja meg a külföldi tehetségkutatókat: ezúttal a Freelusion táncosai nyűgözték le az America’s Got Talent zsűrijét.

A Freelusion Dance Company egyedülálló és lélegzetelállító show-ja kétségtelenül az egyik legkülönlegesebb produkció, amit tehetségkutató versenyeken láttunk – nem csoda, hogy az America’s Got Talent zsűrije azonnal tovább engedte a magyar csapatot a következő fordulóba. 

A magyar formáció nem először szerepel tehetségkutatón, hiszen itthon a Csillag Születikben tűntek fel, sőt az America’s Got Talenten már korábban is indultak, idén azonban egy teljesen új koncepciót készítettek a válogatóra. A csapat állandó koreográfusa Papp Tímea táncosnő, aki a magyar stábbal együtt egy amerikai táncos köré építették a műsorszámot. A látványtervektől a 3D technikán át a jelmezekig mindent magyarok készítettek.

A Freelusion abban az évben indult a Britain’s Got Talenten, amikor a szintén magyar Attractiont választották a verseny győztesének, és bár akkor csupán a legjobb 45 tánccsapat közé jutottak be, idén minden esélyük megvan arra, hogy a tehetségkutató amerikai verzióján ők szerepeljenek a legjobban. 

Hozzászólások