Újabb megmérettetésre készül Karai Kristóf

2014/05/21

 

A fiatal tehetség, nem elégszik meg a QuadCross versenyeken elért kimagasló eredményeivel, a bajnoki címmel, egy újabb fába vágja a fejszéjét, ugyanis az EnduroCross világában szeretné megmérettetni magát. Pályafutása során először indul a hétvégén megrendezésre kerülő EnduroCross OB-n, Szandaváralján.

Az EnduroCross verseny a rutinon, a technikai tudáson alapul, ugyanakkor az erőnléti felkészültség sem elhanyagolható tényező. Minden szempontól kihívás ez az új verseny, ugyanis itt kortosztálytól és géposztálytól függetlenül indulnak a versenyzők, valamint rajtgép helyett, rajt zászló indítja a futamban résztvevőket, ami szintén komoly koncentrációt igényel.

A quadcross-tól eltérően itt nincs kvalifikációs futam, maga a verseny egy órás időtartamú, az nyer, aki ez idő alatt a legtöbb kört teljesíti.

1170885_513340142083787_1317110114_n

Kristóf, a már bizonyított teljesítményű KTM 250 cm3- es quadjával áll a rajthoz, kíváncsian várva azt, hogy a többi versenyzőtársa mivel érkezik, hiszen sokkal nagyobb teljesítményű motorokkal is rajthoz állhatnak a résztvevők.

Fiatal quadosunk nagy izgalommal készül a versenyre, és mi természetesen bízunk Kristóf nyerő szériájában. Az ő tapasztalatait, rutinját, versenyszeretetét ismerve, nem jelenthet neki akadályt a hétvégi megmérettetést.

 

 

Hozzászólások