Újabb műtétre készül a legnagyobb mellű nő

Újra kés alá fekszik a német modell!

2017/06/22

Sokkoló a hír, miszerint Európa legnagyobb mellű nője újabb plasztikai műtétre vállalkozik. Most azonban a fenekébe rakat implatátumot a mellei helyett!

Már így is S kosaras melltartót hord az egykori légiutaskísérő, aki úgy döntött, újra kés alá fekszik. Most viszont az implantátumokat nem a mellébe, hanem a popsijába teteti. A 28 éves, német származású Martina Big még az S kosaras melltartóval sem érzi magát elég nagynak, ezért úgy döntött, hogy újabb műtétre vállalkozik és óriási implantátumokat tetet a fenekébe is. A lány szerint, ha felül ilyen nagy, akkor ehhez egy termetes hátsófél is dukál.

plasztika2

„Nekem vannak a legnagyobb melleim egész Európában, most pedig hozzá illő popsit szeretnék. Zsírleszívásom is volt, hogy hosszabbnak tűnjön a lábam, ezért most egy kicsit lapos a fenekem” – meséli Martina.

Eredetileg „csak” D kosaras mellei voltak, de azokat a hónalján keresztül, egy saline nevű anyaggal feltöltötték. A fenekét pedig szintén hasonló módszerrel készül megnöveszteni: eleve nagy implantátumot kap majd, de a töltéssel még nagyobb lesz majd… Az orvos szerint viszont a popófeltöltés sokkal kockázatosabb műtét, mivel a fenék egy teljesen más terület, mint a mell.

plasztika

Martina már fel is próbálta az óriás fenék implantátumokat. „Olyan mű érzés volt, ahogy azokon az implantátumokon ültem, mintha gumi lenne. Egyáltalán nem természetes. Még mindig nagyobb feneket szeretnék, de azért nem extrémet” – nyilatkozta.

implantatum

(forrás)

 

Hozzászólások