Újabb pikáns jelenet A szürke ötven árnyalatából – mindjárt a mozikban

Valentin-napi programnak is tökéletes

2015/02/05

Alig egy hét, és megérkezik a mozikba az elmúlt évek legjobban várt filmje, A szürke ötven árnyalata. Az erotikus regény alapján készült film tökéletes Valentin-napi programnak ígérkezik.

Valakit megbotránkoztatott, valakit elbűvölt, sokakat sokkolt, de kevés olyan ember van, aki ne hallott volt A szürke ötven árnyalatáról. Az erotikus regények műfaját ismét népszerűvé varázsoló történet számtalan könyveladási rekordot megdöntött és hullámként söpört végig a világon, így kérdés sem volt, hogy a mozivásznon is megelevenedik a sztori.

A történet Christian Grey, a gazdag, ám sötét múlttal és még sötétebb fantáziával bíró üzletember, és a szexuálisan tapasztalatlan egyetemista, Anastasia Steele találkozásáról és fordulatos szerelmi kapcsolatáról szól, amelynek nagy részét a korlátokat feszegető szexualitás tölti ki.

A rajongók türelmetlen várakozásának végre vége, hiszen Christian és Anastasia története végre megérkezik a mozivásznakra, sőt, a legfanatikusabb rajongók már most belepillanthatnak a filmbe, hiszen megjelent a harmadik vágatlan részlet is!

A szürke ötven árnyalat mozifilm premierét nem is lehetett volna tökéletesebben időzíteni, hiszen Valtin-napi programnak is tökéletes! Ez az a film, amit azok a pasik is szívesen néznek majd, akiket nem érdekelnek a nyálas, csöpögős filmek.

Aki nem bír ki egy hetet a film megjelenéséig, annak jó hír, hogy a legújabb filmrészlet előtt már két beharangozó kiszivárgott, így addig is van miből csemegézni!

Íme, az első jelenet:

És a második:

Hozzászólások