Újabb remek vendégtervező a H&M-nél

Alig várjuk a novembert!

2017/07/14

Minden évben izgatottan várjuk, hogy a H&M milyen nagyhírű tervezőt, divatházat csábít különleges kollekcióra. Idén is remek vendégtervező érkezik!

A H&M Karl Lagerfeldtől Versace-ig, a Lanvintől Stella McCartney-ig igazik ikonokat hozott egészen közel a gardróbunkhoz. Az idei őszi vendégkollekciót pedig egy fiatal, de annál erőteljesebb márka az Erdem készíti majd el. Az 12 éve alapított divatház névadója a Kanadában született török-angol származású Erdem Moralioglu tervező, aki elképesztő sikerrel építgeti a márkáját, ami szinte minden évben begyűjt valamilyen rangos szakmai díjat. A november 2-ától elérhető H&M-mel közös kollekció, amiről így nyilatkozott a dizájner:

„Nagyon boldog vagyok, hogy a H&M-mel dolgozhatok együtt, és hogy a munkám egészen új oldalát fedezhetem fel, beleértve a férfiruha-kollekció tervezését, amit még sosem csináltam korábban. Nagyon élvezem a munkát Baz Luhrmannal is, aki korunk egyik legnagyobb történetmesélője”

Ahogy Moralioglu is említette a kampányfilmet, a Moulin Rouge, A nagy Gatsby rendezője, Baz Luhrmann jegyzi. A klasszikus nőies szabásvonalakkal dolgozó Erdem márkától egy igazán színes, és dinamikus kollekcióra számíthatunk, hiszen a minták a halmozása, játékos variálásuk a divatház egyik védjegyének tekinthető, és erre a reklámfilmben látható első darabok, amelyeket a speciális H&M kollekcióból származnak bizonyítékul is szolgálnak.

Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója így mesélt az új együttműködésről:

„Attól a pillanattól kezdve, hogy Erdemmel először beszéltünk az együttműködésről, elbűvölt az, amit ő előrevetített. Az ERDEM x H&M kollekcióban egy szépséggel, kifinomultsággal és gazdag részletekkel teli varázslatos világot alkotott. Ezeket a különleges darabokat egy életre megkedveljük”

(FORRÁS, kép: csepel.info)

 

Hozzászólások