Újabb taggal bővült az Ördög – Nánási család

Viharban született a kisfiú

2014/08/07

Egy budai luxusklinikán, nagy titokban hozta világra második gyermekét az ismert műsorvezető – Ördög Nóra. A hírek szerint a mama és a pici is jól vannak.

Bár a család szerette volna titokban tartani a kisbaba pontos érkezését, mégis kiszivárgott. Akkor hozta világra gyermekét, amikor az országban a legnagyobb viharok tomboltak. Szerencsére a szülés komplikációmentes volt, amelyen az apa is részt vehetett.

Bár a picit hamarabb várták, úgy tűnik Ő jól érezte magát a mama pocakjában, és csak mostanra döntött úgy, hogy elérkezett az idő.Ördög Nóra

A hét első felében elég zord volt az időjárás, frontok, viharok követték egymást, nagyon sokan alvási problémákkal küszködtek. Mint ismeretes a szülés előtt álló terhes nőkre hatással van a változó időjárás, így biztosan van összefüggés a szülések megindulása és a frontok között, de erre vonatkozólag nincsenek tudományos mérések – magyarázta a Borsnak dr. Vida Gábor szülésznőgyógyász. – Az azonban kétségtelen, hogy sok baba érkezik a viharok idején.

A kisfiú nevéről még nincsenek információk, de ahogy ismerjük a szülőket, na meg Mici nevéből kiindulva az ember egyedi névre számít náluk.

Reméljük a gyermekáldás hoz egy kis nyugalmat Nóri és családja életébe, hiszen az utóbbi időben elég sok stressz és kritika érte az RTLKlub-tól való átigazolása miatt, amelyről az RC News is beszámolt.

Mint ismeretes Nóra – aki 13 évig erősítette az RTLKlub-osok táborát, a nyáron úgy döntött, hogy a TV2-höz igazol, és ősztől ott folytatja tévés karrierjét. Döntése miatt nagyon sok kritika érte, mindenki azon csámcsogott, hogy mennyit nyer és veszít anyagilag emiatt. De mindvégig Nórinak gyermekei jövője és a boldogsága volt a legfontosabb szempont, döntésének is ehhez lehet köze, hogy olyan jövőt teremthessen számukra, amely a lehető legkellemesebb és perspektívákat nyújt.

Stábunk úgy a pici születéséhez, mint a jövőbeni terveihez sok boldogságot és egészséget kíván, hiszen egy szülő számára nincs boldogabb érzés, mint egy új családtag érkezése.

Hozzászólások