Újabb titkok Zámbó Jimmy életéről

A király fia kitálalt

2014/08/25

Egy előadóművész számára a legfontosabb testrész természetesen a hangszála. A rekedtség és némaság a legnagyobb félfelem számukra. Zámbó Krisztián ezzel a problémával küzd, de azt is elárulta, mit titkolt Jimmy a halála előtt.

Az Édes Élet stábja elkísérte Zámbó Krisztiánt egy orvoshoz, aki megállapította, hogy valóban probléma van az énekes hangszálával, amit vagy a megerőltetés, vagy valamilyen vírusfertőzés okozhatott nála. Krisztián folyton berekedt és elment a hangja, de próbálta magát megnyugtatni, ugyanis hajlamos beképzelni a betegségeket, vagyis hipochonder.

A Mokkában arról is mesélt Tatár Csillának és Vujity Tvrtkonak, miért szeretne biztosítást kötni hangszálára. Aggódik, mi lesz vele, ha elveszíti egyetlen munkaeszközét, de egyelőre úgy érzi, a legfontosabb amire szüksége van, az az egészségügyi segítség.

zambokrisztian

Egy családi titokra is fény derült. Zámbó Jimmy halála előtt rendkívül stresszes életet élt, emellett a rendszeres koncertek – ahol másfél órán keresztül kellett élőben énekelnie – sem tettek jót a király hangszálainak. Krisztián szerint, ha édesapja továbbra is ezt az életmódot választotta volna, előbb-utóbb végzetes következményekkel kellett volna szembenéznie. Ezért ő szeretné lépéseket tenni egészsége érdekében, mielőtt a rekedtség teljes némasághoz vezetne.

Hozzászólások